До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бронзовий макіяж як у Дженніфер Лопес: повторити за 6 кроків

Дженніфер Лопес знову вразила своїх шанувальників ідеальною шкірою. Втім, як сама Лопес розповідала в одному інтерв'ю, шкіра — це єдине, про що її запитують частіше, ніж про фільми й музику. За макіяж у новому б'юті-образі зірки відповідала візажистка Мері Філліпс, якій вдалося досягти ідеального бронзового тону з щедрою часткою хайлайтера і глянцевими губами. Розповідаємо, як повторити цей бронзовий макіяж самостійно.

1. Для початку підготуйте шкіру: нанесіть зволожувальний крем і використовуйте матуючий праймер на T-зоні. Потім за допомогою вологого спонжа розподіліть на обличчі й шиї освітлюючу основу. Далі нанесіть консилер з кремовою текстурою під очима і на будь-яких інших ділянках, де потрібно трохи більше покриття. Отриманий тон закріпіть пудрою.

2. Щоб відтворити сяючу, скульптурну шкіру, як у Лопес, вам знадобиться кілька пудр для контурінга й висвітлення. Матовий теплий відтінок коричневого використовуйте на лобі, скронях, вилицях і лінії підборіддя. Пензлем меншого розміру нанесіть пудру більш прохолодного коричневого відтінку під вилицями. Рожевий відтінок використовуйте на "яблучках" щік, а віяловим пензлем нанесіть мерехтливий хайлайтер на ділянку скул. Наносячи нові відтінки, обов'язково добре розтушовуйте їхні межі, щоб отримати безшовне покриття.

3. Олівцем для брів промалюйте тонкі, схожі на волоски, штрихи, щоб заповнити прогалини в бровах. Потім розчешіть брови щіткою, змоченою воском для брів, який утримає волоски на місці, зробить їх глянцевими і створіть ефект ламінованих брів.

Photo: @jlo

4. Оформлення очей почніть з нанесення на повіки основи для тіней. Потім виберіть палетку тіней з нейтральною палітрою відтінків. Пензлем для розтушовування нанесіть трохи матового коричневого уздовж нижньої частини повіки над лінією росту вій. Цей же відтінок розподіліть на нижній повіці. Потім нанесіть мерехтливий золотий відтінок за допомогою плаского пензля.

5. Щоб погляд був яскравішим, використовуйте підводку для очей нейтрального нюдового відтінку на водній основі. Потім приклейте пишне віяло накладних вій якомога ближче до коріння ваших вій. Як тільки клей висохне, нанесіть чорну підводку уздовж лінії росту вій, щоб додатково виділити погляд і приховати межі накладних вій.

6. Контур губ виділіть олівцем для губ нейтрального коричневого відтінку і ним же злегка заповніть губи. В кінці нанесіть блиск для губ тілесного кольору на відтінок світліше олівця для губ.

Photo: @jlo

Текст: Nishita Fiji

Реклама

За матеріалами vogue.in

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.