До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Канни 2019: три ідеї макіяжу з церемонії відкриття

14 травня розпочався 72-й Каннський кінофестиваль, на червоній доріжці якого сяяли Тільда Свінтон, Селена Гомес, Джуліанна Мур і багато інших. Запрошені зірки в цей вечір чарували зір шанувальників на набережній Круазет не тільки ретельно підібраними вбраннями і блискучими діамантами, а й ідеальними б'юті-образами. Vogue.ua вибрав найбільш пам'ятні.

Тільда Свінтон і Селена Гомес
Класика жанру

У 22-річної Селени Гомес 14 травня відбувся дебют на червоній доріжці в Каннах. Американська артистка підготувалася до нього ґрунтовно. Дівчина і її стиліст Кейт Янг надихнулися образом Мадонни і замість звичної вечірньої сукні Гомес з'явилася в атласному бюстьє і довгій спідниці з високим розрізом. Б'юті-образ обрали до пари – яскраво-червоний макіяж губ поєднався з не менш помітними чорними стрілками.

Реклама
Селена Гомес

До речі, макіяжу в цій же стилістиці – з акцентом і на очі, і на губи, віддала перевагу ще одна важлива гостя – акторка Ель Феннінг, яка цього року є членом журі Канн. За допомогою яскравого б'юті-образу стилісти збалансували надмірну ніжність її струменистої сукні Gucci персикового відтінку.

Ель Феннінг
Глибокий погляд

Смокі-айз в коричнево-цегляній гамі стали ще одним трендом на червоній доріжці в Каннах. Цей одночасно стриманий, але насичений макіяж з акцентом на очі продемонстрували відразу дві дівчини – посланниця L'Oreal Єва Лонгорія і бразильська топ-модель Ізабель Гулар. Варто зауважити, що у обох теплий типаж зовнішності, тому така палітра барв підкреслює їхній південний темперамент без зайвого драматизму.

Єва Лонгорія
Ізабель Гулар
Макіяж без макіяжу

Макіяж без макіяжу – один з улюблених прийомів голлівудських зірок, який вони найчастіше використовують для денних публічних виходів. Тренд на природність продовжує набирати обертів, і навіть одна з головних червоних доріжок у світі стає все спокійнішою. Свою ельфійську зовнішність не приховувала під косметикою і Тільда Свінтон, візажисти якої лише підкреслили губи ніжно-рожевою помадою, а очі залишили максимально чистими.

Тільда Свінтон

Топ-модель Ромі Стрейд також зробила ставку на природність. Максимально легкий макіяж у золотистій гамі делікатно підкреслив блиск її сукні. Нічого зайвого, але зате як красиво і доречно.

Ромі Стрейд

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.