До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сара Джессіка Паркер — про пластику, ботокс та стандарти краси

Сара Джессіка Паркер розповіла про пластику та ейджизм в Голлівуді.

На шоу Говарда Стерна, гостею якого в середу стала 58-річна Сара Джессіка Паркер, ведучій запитав її, чи гарну людину вона бачить, коли дивиться в дзеркало. "Я презентабельна, — чесно відповіла акторка, — втім, не дуже люблю дивитися на себе".

Реклама

Ця неочікувана відповідь поклала початок розмові про стосунки з собою та власною зовнішністю. "А чи не думали ви зробити підтяжку обличчя, ботокс чи щось подібне?" — спитав Стерн. "Думаю про все означене, — неочікувано відповіла Сара Джессіка Паркер. — Я повсякчас запитую людей, чи не запізно".

Натомість акторка, яка, за власним зізнанням, ніколи не вдавалася до пластики або ботоксу, зауважила, що постійно робить дерматологічні процедури, які включають, зокрема, й пілінг шкіри."Чесно кажучи, я думаю, що вже пропустила стару добру підтяжку — ту саму, що варто зробити, коли тобі 44", — з іронією додала вона.

Зірка серіалу "Секс і місто" зазначила, що не засуджує інших через ін'єкції ботоксу або інші процедури: "Я розумію, чому люди це роблять, адже зовнішності, насамперед жіночій, приділяється так багато уваги".

Паркер точно знає, про що говорить, адже її сиве волосся, яке з'явилося в серіалі "І просто так..." викликало вир суспільного обговорення та часом осуду.

Нагадаємо, що "І просто так" — сиквел культового шоу "Секс і місто", що вийшов на HBO в грудні 2021 року. Продовження популярного у 2000-х серіалу спричинило неабиякий резонанс у суспільстві та спровокувало обговорення актуальних тем. Серед яких — важливість зображення в кінематографі та серіалах реального життя та старіння героїв, а не культивування утопічної картини світу, де люди не мають сивини, не хворіють та не помирають.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.