До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як домогтися кольору волосся як у Сари Джессіки Паркер в "І просто так..."

Колористка Сари Джессіки Паркер розповідає, як можна повторити пляжний блонд актриси

Якщо ви захоплюєтеся кольором волосся Сари Джессіки Паркер у ролі Керрі Бредшоу в "І просто так...", ви не самі. Ми теж у захваті. Керрі Бредшоу любить експериментувати з різними зачісками — від складних кіс до стягненого в жмуток волосся і струмливих хвиль. Але дещо водночас залишається незмінним: чудовий колір волосся Паркер. За ним стоїть Джина Гілберт, колористка салону Serge Normant у Нью-Йорку.

Реклама

Вона працює з актрисою впродовж останніх 15 років і тому точно знає про вподобання Паркер. "Сарі подобається трохи грати зі своїм кольором, — каже вона. — Здебільшого ми наносимо один відтінок тільки за проділом і лінією росту волосся. Їй не подобається суцільний насичений колір".

Після вступає балаяж. Це саме та техніка фарбування, яка надає волоссю Паркер об’єму й контрасту, створюючи ефект природно вигорілих, а не пофарбованих пасом. "Для кінчиків ми використовуємо просвітлювач у максимальній концентрації (12%) і створюємо перехід від темних коренів до просвітлених кінчиків — немов це попрацювало сонце", — зазначає Гілберт.

Найсвітліші пасма (їх ще називають money pieces, "грошові пасма") вона навмисне лишає коло обличчя. Цей трюк буквально підсвічує шкіру, надаючи їй сяяння і здорового вигляду. "Ця техніка справді підсвічує обличчя, — каже Гілберт. — Крім того, у Сари неймовірні кришталево-блакитні очі, і за допомогою світлих пасом вони стають ще виразнішими. Раніше ми робили темніші пасма, і вони не мали такого виграшного вигляду в поєднанні зі шкірою".

У свої 56 Паркер носить сивину — у серіалі й у житті. І робить це просто фантастично. "Під час знімання вона хотіла, щоб сиве волосся чергувалося з просвітленим, — пояснює Гілберт. — Контраст між сірим, блондом і темним створює гарний рельєф і гру світла".

Багато хто відвідує колориста що два тижні, але вищеописаний підхід до фарбування дає змогу Паркер робити перерви між візитами у 2,5 місяці. Це дуже спрощує життя — особливо для постійно залученої до знімання зірки. Звісно, це перевага власне техніки фарбування та ознака високої майстерності колориста.

Як доглядати за таким досконалим кольором у домашніх умовах? "Я завжди рекомендую використовувати ополіскувач з ефектом блиску (наприклад, відновлювальний ополіскувач для всіх типів забарвленого волосся Kérastase Chroma Absolutely Soin Acid Chroma Gloss, що надає блиску). Він усуває з волосся будь-які забруднення і уяскравлює колір", — каже Гілберт.


Ополіскувач для всіх типів пофарбованого волосся Chroma Absolutely Soin Acid Chroma Gloss, Kérastase

Вона також радить використовувати несульфатні шампуні, щоб підтримувати колір, а раз на місяць — кондиціонер глибокого впливу. А для надання об’єму й текстури, як у Сари Джессіки Паркер, жоден засіб не зрівняється зі спреєм Living Proof Full Dry Volume & Texture Spray.

Living Proof Full Dry Volume & Texture Spray

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.