До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи краси із церемонії "Золотий глобус — 2024"

У Лос-Анджелесі урочисто відбулося вручення премії "Золотий глобус — 2024", одними з головних переможців якої стали фільми "Оппенгеймер" та "Барбі". VOGUE обирає найкращі образи краси з церемонії: макіяж, зачіски та загальний настрій.

Цього року на червоній доріжці Золотого глобусу панувала конвенційна краса, класика Старого Голлівуда: бездоганна шкіра, великі локони або ідеально гладкі укладання, витончений, але святковий макіяж. Настільки красиво, що неможливо зіставити з нашим сьогоденням...

Реклама

Дженніфер Лопес

Джей Ло сяяла до кінчиків пальців. У буквальному сенсі. Просто подивіться, який манікюр створив для зірки її nail-майстер Том Бачік.

Белла Рамзі

20-річна Белла Рамзі, зірка "Гри Престолів" та серіалу "Останні з нас", освіжила червону доріжку своїм майже casual-вбранням та чистим, наче вмитим, обличчям. Нам подобається цей тренд, який в 2015 започаткувала Аліша Кіз, а в 2023—24 підхопила Памела Андерсон.

Гантер Шафер

Зірка "Ейфорії" та приквелу "Голодних Ігор" Гантер Шафер має приголомшливий вигляд в образі English Rose: монохромний макіяж в рожевих тонах. Жодної драми, суцільний шик.

Райлі Кіо

Номінантка на "Золотий глобус — 2024", онука Елвіса Преслі, акторка та продюсерка Райлі Кіо приголомшує аристократичним та невимушеним образом. Зачіску Райлі довірила зірковому стилісту Адіру Абергелю. Зверніть увагу, як колір помади пасує до кольору її очей (за макіяж відповідала візажистка Май Куїн).

Аманда Сейфрід

Акторка Аманда Сейфрід сяяла на червоній доріжці в сукні Giorgio Armani. Її бездоганне укладання — справа рук стиліста Ренато Кампори, а макіяж робила незрівнянна Кейт Лі.

Меріл Стріп

Платинове волосся, чорні лелітки та макіяж у відтінку чайної троянди — що це, як не квінтесенція вишуканості?

Ель Феннінг

За образ Ель Феннінг в дусі голлівудського гламуру відповідала каліфорнійська візажистка Ерін Ейеніан Монро. Вона мала на меті заримувати вінтажну сукню Balmain з відповідним макіяжем. Попереджаючи запитання — на вустах Ель — помада Colour Riche Satin відтінку Tropical Coral.

Джуліанна Мур

Джуліана Мур була однією з небагатьох, хто знехтував кольором пастельних троянд у вбранні (куратором образу був креативний директор Bottega Veneta Матьє Блазі). Але не в макіяжі. Елейн Офферс Вулард використовувала засоби Pat McGrath, і після цього видається необхідним мати в косметичці рум'яна Skin Fetish: Divine Blush ‘Nymphette’ (просто погляньте — навіть їхня поверхня прикрашена трояндами) та бальзам Lip Fetish Divinyl Lip Balm ‘Divine Rose 2’.

Дженніфер Лоуренс

Дженніфер Лоуренс приголомшила своїм розкішним довгим волоссям — здається, це і є втілення тренду old money. Зірка перукарського мистецтва, що стоїть за цією гривою, — Грегорі Рассел. У парі з візажистом Хангом Ванго вони створили справді неймовірний образ.

Марго Роббі

Так, ми теж здивувались би, побачивши зірку "Барбі" не в рожевому. Попри всю розкіш кутюрної сукні в лелітках Armani Prive, неможливо було відірвати очі від beauty-образу Марго. Візажистка Паті Дуброф обрала для своєї зіркової клієнтки одну з найдорожчих помад світу (195 доларів США на сайті Chanel), 31 le Rouge №1 Rouge Beige, чий багаторазовий футляр навіяний дзеркалами в апартаментах Коко Шанель на рю Камбон, 31.

Дженніфер Еністон

Дженніфер Еністон, номінована на "Золотий Глобус" за участь в серіалі "Ранкове шоу", неочікувано для всіх з'явилася на червоному хіднику зі стрижкою "Рейчел". Свого часу вона називала таку зачіску, створену стилістом Крісом Макміланом, потворною, адже образ Рейчел був далекий від того, щоб вважатися бездоганним або принаймні доглянутим. До речі, з Макміланом акторка співпрацює й досі.

Наталі Портман

Наталі Портман має настільки бездоганний вигляд, що якоїсь миті ми б назвали його сумним. Але це надто добре, щоб викликати щось, крім захвату. Обличчя аромату Miss Dior, 42-річна Наталі Портман гарна зі своїм легким рум'янцем та рожево-бежевою помадою, як травнева троянда.

Джиліан Андерсон

55-річна Джиліан Андерсон сяяла на церемонії не гірше ніж діаманти. Як ясно зі сторіз акторки, за її підготовку до червоної доріжки відповідала зіркова докторка Барбара Штурм. До речі, колись ми розпитували її в деталях про секрети підготовки зірок до подібних заходів – читайте інтерв'ю за посиланням.

Емма Стоун

Ляльковий і свіжий образ Емми визначався не лише рожевою помадою, а й віями, що були майстерно нарощені її візажистом. Геть іронію — нарощування вій може бути дійсно доречним до особливих подій.

Тейлор Свіфт

Номінуємо Тейлор Свіфт за цей свіжий образ та чубчик-шторку. Невідомо, що сяє гостріше — очі співачки, її прикраси, шкіра, тіні чи волосся. Надихає.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.