КУПИТИ КВИТКИ

Краса перемагає: beauty-засоби — головні герої Balmain весна-літо 2025

На Тижні моди в Парижі в межах шоу Balmain весна-літо 2025 головними героями колекції стали beauty-засоби: парфуми, палетки для макіяжу, помади та лаки.

Balmain весна-літо 2025

Скажи про запуск beauty-лінії, не кажучи про запуск beauty-лінії: на Тижні моди в Парижі на показі колекції Balmain весна-літо 2025 головною темою стала краса. У фокусі опинилися засоби макіяжу, парфуми, лаки для нігтів та помади, а також палетки для макіяжу, які органічно вписалися в модні образі — у вигляді аксесуарів, біжутерії, підборів та принтів на одязі. Одна з спідниць нагадувала жіноче обличчя, наче з картин Модільяні.

Реклама.
Balmain

Чим пояснити такий спалах пристрасті до засобів краси? Причина проста: Balmain уклали ліцензійну угоду з Estée Lauder Companies, і показ фактично став найрозкішнішим beauty-запуском, який колись бачив світ. Вихід косметичної лінії заплановано восени; парфуми вже доступні на сайті бренду.

Креативний директор Balmain Олів'є Рустен каже, що синергія краси та моди на подіумі стане важливим напрямком для бренду в майбутньому.

"Краса — це більше, ніж нова сторінка. Це нова книга, яку ми пишемо разом", — зазначає він.

Перша колекція парфумованих вод Balmain Beauty має назву Les Éternels, розповідає про прагнення до самореалізації, та включає 8 ароматів. Every identity has a fragrance — зазначається в шапці профілю Balmain Beauty в інстаграмі.

На окрему увагу заслуговують топи і сукня, наче повністю відтворені із запечених тіней та рум’ян. До роботи над ними залучили дизайнерів Едді Анемьяна та Віктора Баррія, які знаються на роботі зі складними предметами одягу.

Меггі Маурер на шоу Balmain весна-літо 2025

Вони зняли відбиток тіла моделей з гіпсу, потім покрили його тканиною і зафіксували її, а згодом — обробили та вкрили розписом з декоративної косметики бренду.

Заголовок

Деталі колекції Balmain весна-літо 2025, що оспівують засоби краси, можна знайти в галереї.

Фото: IMAXtree

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.