До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перезапуск для шкіри: особистий досвід Наталії Гоцій

Надійшов час новорічних резолюцій, обіцянок самим собі. Цієї казкової пори року ми надихаємося самі і хочемо надихнути вас: відмежовуватися від повсякденних стресів, приділяти час приємним ритуалам, робити перезавантаження, вибирати себе. За підтримки французького аристократичного бренду фітокосметики Sisley топ-модель, інфлюенсерка Наталія Гоцій розкриває секрети свого сяючого вигляду. Спойлер: сяяти їй допомагає новий Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge La Cure.

"Ми сьогодні живемо в такому шаленому ритмі, що іноді зі стресом впоратися занадто складно, — каже Наталя. — Але навіть у такому графіку треба знаходити для себе можливість перезавантажитися, відновити енергію і життєві сили. Ми звикли до перезавантаження для тіла — можна поїхати в спа-клініку або на детокс. Але шкіра теж потребує перезавантаження — вона страждає від стресу не менше".

Реклама
Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge La Cure

Своє перезавантаження Наталя почала з програмою Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge La Cure, яка запускає омолодження завдяки запуску регенерації клітин. "Програма Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge La Cure — це все, чим я користуюся зараз у догляді, — каже Наталя. — Вона розрахована рівно на місяць, по одному флакону на тиждень".


La Cure треба наносити щодня, вранці і ввечері, по 8 натискань дозатора: обличчя, шия, декольте, м'якими масажними рухами від центру до краю обличчя. Це підсилює дію засобу і дає час сповільнитися.

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge La Cure
Етап 1. Імпульс

Перша фаза — це імпульс. Шкіра з ослабленим тонусом і зниженою життєвою енергією помітно відновлюється, прокидається. Після першого тижня колір обличчя стає яскравішим, а шкіра — щільнішою.

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge La Cure
Етап 2. Перезапуск

Друга фаза — це Перезапуск. До кінця другого тижня тонкі зморшки розгладжуються, шкіра стає ніжнішою і м'якшою, підвищується її тонус. "Люблю вдихати аромат перед нанесенням: він містить лаванду, яка розслабляє мене ввечері, і пахне майораном, який бадьорить уранці, нагадує камфору", — говорить Наталя.

Етап 3. Зміцнення

Уже на третьому тижні шкіра стає більш гладенькою, пружною й еластичною, наливається життєвою силою, як стигле яблуко. І вигляд в цілому стає свіжішим, розслабленішим.

Етап 4. Відродження

Через 4 тижні застосування повертаються характеристики, властиві молодій шкірі: зморшки помітно зменшуються, шкіра відновлює щільність, еластичність і сяйво. Перезавантаження завершено: після закінчення курсу шкіра повністю оновлюється, має помітно яскравіший і молодший вигляд.

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge La Cure

Засоби Sisley доступні для придбання в ЦУМ Київ, мережі Aromateque і Bomond.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.