До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ніч ніжна: як використовувати сон, щоб ставати гарнішою щоранку

Випускова редакторка VOGUE UA Ганна Золотарьова тестує нічний відновлювальний концентрат, який поповнив гаму-бестселер бренду Yves Rocher Anti-Age Global.


Редакція Vogue UA багато й швидко працює. Результати видно неозброєним оком: сайт vogue.ua, журнал і додатки до нього. Але залаштунки такої роботи завжди за кадром. А в ньому — нескінченні реченці, понаднормові й ознаки втоми на обличчях редакції. Наші давні друзі, французький ековідповідальний бренд Yves Rocher, випустив новий засіб: двофазний нічний відновлювальний концентрат, який поповнив гаму Anti-Age Global. Він обіцяє за 72 години відновити навіть найвтомленішу, зневоднену, позбавлену енергії шкіру. Ми вирішили, що буде справедливо перевірити його на собі, — і довірили тестування людині, на тендітних плечах якої лежить найвідповідальніша та наймісткіша частина роботи: збір і випуск журналу. Ганна Золотарьова, випускова редакторка VOGUE UA, ділиться особистим досвідом.

Реклама

Першу науку щодо нічного догляду за шкірою обличчя я отримала в підлітковому віці від Бріджит Бардо. "Головне, ніколи не плутати баночки з денним і нічним кремом", — йшлося в цитаті з модного журналу, на який ми скинулися грішми разом з найкращою подружкою. На глянсових сторінках кінодіва була така прекрасна, що ніяких доказів мені більше не було потрібно — ця таємниця краси стала сакраментальною.

Уже пізніше віру в принципову різницю між нічним і денним доглядом я підкріпила знаннями. Згідно з дослідженням про циркадні ритми, яке здобуло Нобелівську премію, активність шкіри за добу змінюється кілька разів. Вранці активуються її захисні функції, звужуються пори, підсилюється робота сальних залоз. Денні косметичні засоби працюють в унісон — вони зволожують і тонізують, матують і захищають від вітру, ультрафіолету, морозу або смогу.

"Але головні чари відбуваються вночі, як у казках"

Але головні чари відбуваються вночі, як у казках. Після 22.00 запускається процес оновлення клітин шкіри — він досягає піку до півночі й знижується до 4.00. Для підсилення ефекту є два прості лайфгаки — сон і косметика для нічного відновлення. У неї зазвичай вища концентрація вітамінів і антиоксидантів, а ще вона містить компоненти, які погано працюють у денному догляді через чутливість до сонячного світла (ретинол, вітамін С або кислоти), але творять дива вночі. До того ж поки ви спите, м’язи розслаблені, а інгредієнти косметики ліпше засвоюються.

Якщо догляд підібраний правильно, і всіх правил дотримано, ефект не змусить на себе довго чекати. Двофазний нічний відновлювальний концентрат Anti-Age Global — новинка від французького бренду рослинної косметики Yves Rocher — обіцяє результат через 72 години. За цей час концентрат активізує оновлення клітин у глибоких шарах шкіри й допомагає налагодити міжклітинні зв’язки для відновлення їхніх природних функцій. Він має легку шовковисту текстуру, ніжний аромат весняних квітів і концентрацію корисних інгредієнтів удвічі вищу, ніж в інших засобах цієї гами.

Двофазний нічний відновлювальний концентрат анти-аж глобаль, Yves Rocher

До складу також уходить — комплекс цінних олій (жожоби, камелії, виноградних кісточок) і ексклюзивна знахідка, яку запатентував бренд, — нектар рослинних бруньок, що відповідає за інтенсивну регенерацію. Тут його концентрація вдвічі вища, ніж у стандартної сироватки Anti-Age Global.

Фото: Yves Rocher
"Не минуло ще й тижня, а магію вже помітно"

Я наношу його за півтори години до сну. Для шкіри обличчя й шиї досить усього 4—5 крапель, які легко вбираються, а на ранок не залишають набряклості. Але головне, попри концентрований склад, засіб дружить з моєю чутливою шкірою. Сироватка впливає дуже делікатно, не перевантажуючи, а радше пробуджуючи внутрішні ресурси шкіри до вироблення колагену, еластину й гіалуронової кислоти. Не минуло ще й тижня, а магію вже помітно — шкіра добре зволожилася, стала гладкою, з чіткішими контурами, рівнішим тоном і ніби світиться зсередини. Ніяких слідів реченців. Сподіваюся, цей текст не прочитає наш видавець, інакше всі наші скарги на величезний обсяг роботи будуть нівельовані.

Двофазний нічний відновлювальний концентрат анти-аж глобаль, Yves Rocher

Коментар Yves Rocher

Двофазна формула поєднує сироватку й олію із шовковистою, ніжною текстурою. Вона швидко вбирається, не залишаючи відчуття жирності. Концентрат створений для застосування в нічну пору. Він активізує оновлення клітин у глибоких шарах шкіри всього за 72 години й допомагає налагодити міжклітинні зв’язки для відновлення їхніх природних функцій.

Цінний Нектар з клітин бруньок рослин у складі відомий унікальною здатністю до самовідновлення. Саме бруньки мають потужніші регенерувальні властивості, порівнюючи з дорослими рослинами: вони містять усю силу для росту й життєдіяльності рослини (коріння, стебел, цвіту й плодів), їхні клітини містять більше вітамінів, мінералів і поживних речовин. Для створення Нектару застосовували біотехнології (про те, як це працює, можна прочитати тут). Суть у тому, що екстрагувати довелося клітини тільки однієї бруньки дерева, яке охороняється в ботанічному саду італійського міста Болонья. Цей високотехнологічний процес дає змогу зберегти природні рослинні ресурси й сприяє дбайливому ставленню до навкілля. Під час використання такої технології відпадає потреба вирощувати велику кількість дерев для збирання бруньок, завдяки яким рослина росте й розвивається. Формула містить понад 98% інгредієнтів натурального походження.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.