До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як скласти ефективний антивіковий догляд з косметикою Maria Galland Paris

Засоби Maria Galland використовують у найкращих спа, косметологічних кабінетах і вдома мільйони жінок у всьому світі. Як експерти бренду з 60-річною історією пропонують доглядати за віковою шкірою та повернути їй тонус і сяяння, розповідаємо в матеріалі.

Французький бренд Maria Galland — це витончене нагадування про те, що ефективна косметика та, яку ви підбираєте з огляду на свій спосіб життя, особливості організму, наявність або відсутність фізичної активності, раціон, генетичну схильність та інші чинники, що впливають на стан і зміни шкіри.

Реклама

Засновниця бренду Марія Галлан ставилася до шкіри як до особливого конструкта з різноманітними потребами. З дня заснування бренд Maria Galland відомий персоналізованим підходом до вибору засобів для догляду й емпатією до своїх клієнтів. Найприємніше в цьому — прозорість у використанні, оскільки бренд намагається надавати максимально докладну інструкцію щодо застосування кожного засобу кожному клієнтові. Віковий догляд за шкірою Maria Galland ґрунтується на комплексному впливі, коли правильно дібрані продукти для щоденного домашнього ритуалу доповнюються спеціальними активними формулами та процедурами.

З віком шкіра втрачає еластичність, блякне, з’являються зморшки та інші ознаки старіння. Лабораторія бренду розробила особливу процедуру очищення, яка враховує потреби шкіри на початку й наприкінці дня.

Щоденний догляд за віковою шкірою

Ранок

Ранкове очищення — етап підготування шкіри до зустрічі з денними чинниками довкілля. За ніч на шкірі накопичується себум і піт, усуваючи які ми створюємо збалансований мікробіом шкіри, готовий до нового дня.

2 Creamy Soft Mask — ранкова очищувальна маска вбирає всі продукти обміну, що виділяються за ніч. Очищає й освіжає шкіру, просвітлює й вирівнює колір обличчя завдяки натуральній глині, екстрактам плюща й полуниці, алантоїну й вітаміну В6.

Маска 2 Creamy Soft Mask, Maria Galland Paris

Вечір

Вечірній догляд має відповідати кільком вимогам: ретельно й ніжно очистити шкіру від макіяжу й накопичених за день забруднень, зволожити шкіру й збалансувати її екосистему.

65А Eye Makeup Remover Lotion годиться для всіх типів шкіри й ефективно усуває будь-який макіяж. Олія жожоби, що входить до складу ремувера, захищає гідроліпідний бар’єр, а алантоїн, пантенол і екстракт гамамелісу заспокоюють, зволожують і балансують шкіру.

60 Refreshing Cleansing Gel або 61 Gentle Cleansing Milk або 67 Oil-In-Milk Sublime Cleanser — кожен засіб універсальний і годиться для всіх типів шкіри. Освіжна текстура гелю 60 Refreshing Cleansing Gel піниться й інтенсивно усуває забруднення, а вітаміни А і Е, що входять до складу компонентів засобу, захищають від окисного стресу. М’яке молочко 61 Gentle Cleansing Milk знімає макіяж та усуває забруднення, інтенсивно зволожує, заспокоює й відновлює баланс шкіри. Очищувальна олійка 67 Oil-In-Milk Sublime Cleanser легко усуває водостійкий макіяж, надає обличчю сяяння, зберігає водний баланс, стимулює клітинну активність і постачає в шкіру ненасичені жирні кислоти.

Маска 2 Creamy Soft Mask, лосьйон-ремувер 65А Eye Makeup Remover Lotion, молочко 61 Gentle Cleansing Milk, очищувальна олійка 67 Oil-In-Milk Sublime Cleanser, очищувальний гель 60 Refreshing Cleansing Gel

Вихідні

Очищувальний ритуал вихідного дня залежить від стану й потреб шкіри. 41 Gentle Exfoliating Cream For The Face і 66 Gentle Exfoliator допоможуть зробити процедуру очищення ефективною та приємною. М’який відлущувальний крем 41 Gentle Exfoliating Cream делікатно усуває змертвілі клітини шкіри й забруднення завдяки наявності ферментів і дрібних крупинок, а також заспокоює й знімає подразнення, живить і робить шкіру м’якою й еластичною. Восковий ексфоліатор 66 Gentle Exfoliator на основі ферментів годиться для всіх типів шкіри. Він активно очищає від забруднень, впливає ніжно й дбайливо завдяки відсутності абразивних частинок.

Відлущувальний крем 41 Gentle Exfoliating Cream For The Face, Maria Galland Paris
Восковий ексфоліатор 66 Gentle Exfoliator, Maria Galland Paris

68 D-Tox Purifying Mask — глибоко очищувальна маска. Усуваючи забруднення, вона покращує рельєф шкіри, звужує пори, додає гладкості й сяйливого вигляду.

Очищувальна маска 68 D-Tox Purifying Mask, Maria Galland Paris
Тримати шкіру в тонусі

Тонізація — потрібний крок у щоденному догляді, який підтримує зволоженість шкіри й здоровий мікробіом завдяки нормалізації pH, допомагає зберегти еластичність і пружність.

62 Mattifying Hydrating Lotion матує і м’яко відлущує, сприяє виведенню токсинів, стимулює клітинну активність, відновлює рівень pH, зволожує шкіру.

Лосьйон 62 Mattifying Hydrating Lotion, Maria Galland Paris

64 Silky-Soft Lotion інтенсивно зволожує, пом’якшує й розгладжує, захищає шкірну екосистему, заспокоює шкіру.

Лосьйон 64 Silky-Soft Lotion, Maria Galland Paris
Що треба віковій шкірі

Колекція сироваток Ultim’Boost

На додаток до щоденного догляду й задля досягнення швидкого результату, вибирайте одну із сироваток під час ранкового або вечірнього домашнього ритуалу. Колекція сироваток-бустерів Ultim’Boost допомагає підсилити ефективність основного догляду й вивести б’юті-рутину на новий рівень.

Ultim’Boost, Maria Galland Paris

Кожна сироватка виконує конкретне завдання, а зручна нумерація допомагає швидко запам’ятати призначення флаконів: 001 — потужне зволоження, 002 — для корекції вад проблемної шкіри, 003 — відновлення ушкодженої шкіри, 004 — здорове сяяння, 005 — відновлення пружності шкіри й контурів обличчя, 006 — просвітлення й поліпшення текстури шкіри.

Колекція Lift’Expert

Для ліфтингу й підтримання молодості шкіри після 35 років. Колекція спрямована на боротьбу з першими ознаками старіння — втратою пружності, дрібними зморшками, сухістю.

Колекція Lift’Expert, Maria Galland Paris

640 Lift’Expert Serum — сироватка з антивіковими пептидами й комплексом AGE CONTROL бореться з процесами окиснення, стимулює вироблення природного колагену, підтягує та зміцнює шкіру.

660 Lift’Expert Cream — поряд зі стимуляцією вироблення колагену й ефектом ліфтингу, HYDRO COMPLEX у складі компонентів крему зміцнює природний водний бар’єр шкіри, відновлює еластичність і пружність та здорове сяяння.

650 Lift’Expert Wrinkle Smoother — "2 в 1" крем для повік та універсальний засіб проти зморщок. Засіб повертає шкірі гладкість і вирівнює мікрорельєф, створюючи ефект другої шкіри.

Лінійка Activ’Age

Створена для боротьби з вираженими ознаками старіння. Активні компоненти з пептидами, вітамінами, екстрактами стовбурових клітин і комбінацією рослинних олій інтенсивно живлять, омолоджують і відновлюють зрілу шкіру після 45 років.

Колекція Activ‘Age, Maria Galland Paris

740 Activ’Age Serum — сироватка з "ефектом ботоксу" зменшує глибину зморщок і допомагає запобігти появі нових, нормалізує швидкість оновлення клітин шкіри, зменшує пігментні плями.

760 Activ’Age Fine Cream — миттєво освіжає й захищає шкіру від негативного впливу довкілля, підвищує тонус та еластичність. Ментол, що входить до складу компонентів засобу, охолоджує шкіру й дарує відчуття свіжості.

761 Activ’Age Comfort Cream — глибоко живить шкіру, усуваючи відчуття сухості. Завдяки нутрієнт-комплексу з олій соняшника, кунжуту й жожоби формула крему зміцнює ліпідний бар’єр, підвищує еластичність і захищає від втрати вологи.

799 Perfect Complexion Serum Foundation — тональна антивікова сироватка створює рівний тон обличчя, а завдяки гіалуроновій кислоті, що входить до складу компонентів засобу, підвищує еластичність шкіри і протидіє втраті вологи.

Антивікові процедури

Косметичні засоби максимально розкривають свою ефективність, коли застосовуються в комплексі з маскою та професійним масажем. Для підсилення ефекту антивікового догляду засновниця бренду Марія Галлан розробила метод мозаїчного моделювання. Оновлена ​​культова процедура з миттєвим ефектом ліфтингу вже понад пів століття зберігає молодість шкіри жінок. А ультраперсоналізований добір препаратів, комбінація методик мануального моделювання й скульптурування обличчя мають виражений і стійкий результат.

Унікальність процедури полягає в тому, що правильно наносити маску вміє тільки косметолог, навчений технік виконання процедур Maria Galland Paris.

Створена в 1962 році моделювальна маска Masque Modelant оновлює ресурс молодості шкіри, дарує відчуття гармонії, ліфтинг-ефект, знімає напругу й стрес.

Маска підтягує шкіру й моделює контури овалу, складаючи обличчя воєдино, немов мозаїку. Поринути у світ максимальної насолоди й упродовж 90 хвилин спробувати фірмових антивікових процедур, м’яких текстур та ароматів професійної косметики Maria Galland тепер можна в преміальних салонах і клініках України.

Як запевняють у Maria Galland Paris, якісна косметика та її комплексне використання дарують можливість швидко й ефективно увиразнити природну красу та розкрити унікальність кожної жінки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.