До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жінки, які змінили б’юті-індустрію: Марія Галлан

Бренд Maria Galland Paris засновано майже 60 років тому. З першого дня його функціонування фундаторка, мадам Марія Галлан, творила революцію в способах догляду за шкірою: інноваційні формули косметики й персоналізований підхід до процедур.

Марія Галлан

Бренд став популярний спершу серед парижанок, а потім — і світових зірок. Сьогодні з унікальним методом Марії Галлан можна ознайомитися в найкращих світових спа-просторах. Понад 10 000 салонів краси й спа, понад 50 країн світу — це територія, де використовують професійні засоби для догляду за шкірою і процедури Maria Galland Paris.

Реклама

Нині тільки в Європі косметику Maria Galland Paris можна знайти в 4500 крамницях, 2000 з яких розташовуються в Німеччині. Maria Galland Paris — один з провідних світових брендів з питань догляду за шкірою, якому в наступному році виповниться 60 років. Його заснувала звичайна жінка з незвичайною долею, відома у світі під ім’ям Марія Галлан.

Колетт П’єрре народилася у звичайній родині: суворі батьки, консервативне оточення. Але їй завжди хотілося опинитися в центрі подій. Сповнена енергії, яскрава, харизматична, Колетт вирушила до Парижа, де в 50—60-ті роки творили Крістіан Діор, Ів Сен-Лоран, Жак Брель. Її надихав шлях Коко Шанель, світ краси й моди. Супроти волі батька вона вирушила на конкурс краси "Міс Париж" під псевдонімом Марія Галлан — і несподівано для всіх перемогла.

Марія Галлан

Витончена статура, постава танцівниці, набутий паризький лиск і гарний титул — Марія могла просто насолоджуватися життям і загальною увагою. Але вона мала великі мрії і великі плани — здобути незалежність і славу. Крім танців, якими захоплювалася з дитинства, за лаштунками конкурсів краси вона вподобала світ б’юті-засобів. І підпала під магію флаконів і засобів.

Maria Galland

Марія вступила до Паризького університету, де проводила наукові дослідження в галузі природознавства. І одного прекрасного дня skincare переміг: "Я залишаю балетний верстат, щоб піти в мій таємничий світ текстур, ароматів і складів", — вирішила Марія. І 1962 року в результаті поєднання новітніх дерматологічних досліджень з передовими косметичними технологіями було створено бренд Maria Galland Paris. У 80-х його засновниця напише книжку, де розкриє свій холістичний підхід до здоров’я шкіри, і присвятить цю працю матері.

Книжка Марії Галлан

Марія так цінувала красу матері, що не хотіла бачити, як вона старіє. Тому перший свій винахід, омолоджувальний крем № 5, вона створила саме для неї. Крім крему, до лінійки ввійшли ще 35 засобів. Особливим став крем 5B Super Rejuvenating Cream — його тестували в Страсбурзькій лікарні у Франції під медичним наглядом лікаря Шарля Марі Гроса на шкірі пацієнтів, які постраждали від опіків. Результати були такими разючими, що було вирішено не припиняти розроблень. Так народилася б’юті-імперія Maria Galland Paris.

Maria Galland

Мадам Галлан була дамою, що цілком належала до паризького товариства, вона жила й дихала французькою культурою. Типовий стиль parisienne вона втілювала у своєму способі життя й розроблених методиках з питань догляду за шкірою. Шкіру вона вважала "мозаїкою найрізноманітніших потреб". І вірила, що її красу можна зберегти тільки з особливою, "індивідуальною" турботою.

В основі філософії бренду лежить цілісний підхід до краси: підтримка балансу життя. Тут внутрішня краса так само важлива, як і зовнішня. Це поради щодо здорового сну, харчування, йоги для обличчя; окремий блок присвячений розслаблювальній техніці дихання. Такий підхід у комплексі з унікальними методиками, які підбирають для кожного персонально, а також склад засобів, що розв’язують конкретні проблеми шкіри, дають видимий миттєвий результат.

Марія Галлан
Масаж

Марія Галлан вірила в силу енергії й дотиків. Розслаблювальні й ніжні рухи рук мають вирішальне значення, — вважала вона. Протоколи технік масажів Maria Galland Paris застосовуються й удосконалюються донині, підсилюючи ефект і насолоду від застосування засобів бренду. Кожна процедура підбирається індивідуально відповідно до потреб шкіри, і становить ритуал краси.

Скульптурування

Марія Галлан говорила, що обличчя можна й потрібно "ліпити". Досвідчені руки спеціально навчених косметологів стимулюють активність шкіри, створюють потужний ліфтинговий ефект за допомогою запатентованих технік моделювання. Це те скульптурування, що не зникає після демакіяжу, а залишається надовго.

В основі салонних процедур — авторський метод мозаїчного моделювання — ексклюзивна комбінація мануальних технік, що гарантує відновлення шкіри. Ефект підсилюється і множиться завдяки комплексному підходу — висока якість продуктів для домашнього застосування й обов’язкові рекомендації щодо харчування та фізичної активності. Процедури стимулюють життєву енергію клітин, завдяки чому досягається енергетичний баланс шкіри, і її краса розкривається у всій повноті.

Інгредієнти

Марія Галлан завжди робила ставку тільки на активні формули. Інгредієнти підбирала ретельно; цей же підхід практикують і сьогодні — постійне вдосконалення формул з огляду на сучасний спосіб життя. Марія вірила, що салонний догляд немислимий без домашнього, тому всім клієнтам косметологи роблять індивідуальні призначення, які помітно покращують стан шкіри.

Лінійка Hydra'Global

Напередодні літа варто звернути увагу на нову зволожувальну гаму Hydra'Global. Професійна процедура для догляду Thirst — Quenching & Energy Booster Treatment — це унікальний 75-хвилинний професійний догляд, де одночасно комбінуються масажні рухи, що розслаблюють і наповнюють енергією та на 100% виконуються вручну.

Висока ефективність процедури досягається завдяки формулам, текстурам і ароматам засобів. До неї входить нанесення двофазної маски з пудрою снігових водоростей, що ростуть у полярному кліматі й мають потужні захисні властивості. Підсилений вплив досягається завдяки гіалуроновій кислоті, що стимулює синтез власної гіалуронової кислоти й еластину, а комплекс Hydra Expert зволожує різні шари шкіри й підвищує її здатність утримувати вологу. Додаткові компоненти стимулюють колаген, наповнюють шкіру сяянням, зменшують ознаки втоми, поліпшують її зовнішній вигляд.

Підтверджені результати після першої процедури: на 36% зволоженіша шкіра; 100% — процедура впливає як засіб для втамування спраги шкіри. Шкіра стає гладкою, м’якою, еластичною, зменшуються ознаки втоми, шкіра ліпше захищена. 93% — шкіра набуває нової енергії, стає наповненішою.
Лінійка Hydra'Global

260 Hydra’Global Сream

Тривале зволоження і комфорт

Показання: зневоднена, нормальна або суха шкіра.

Результат: забезпечує оптимальне зволоження впродовж 24 годин, надає шкірі енергії й живить її, зберігаючи молодість.

Результати досліджень: індекс оптимального зволоження 83%.

240 Sérum Hydra'Global

Концентрована зволожувальна сироватка 240 Sérum Hydra'Global

Миттєве й глибоке зволоження.

Показання: зневоднена шкіра.

Результат: миттєво зволожує й стимулює енергію шкіри для підтримання її молодості.

Результати досліджень: індекс сяяння і зволоження 81%.

Концентрована зволожувальна сироватка 240 Sérum Hydra'Global з рідкою текстурою з ефектом другої шкіри відновлює рівень вологи в клітинах. У складі — Hydra² Complex (підсилювач гіалуронової кислоти + гіалуронова кислота), який стимулює власні ресурси шкіри, допомагає їй виробляти білки молодості, інтенсивно зволожує, зміцнює і розгладжує; Water-Boost Complex, що дає ефект миттєвого зволоження і перешкоджає трансепідермальній втраті вологи; енергетичний комплекс, який підвищує рівень енергії клітин і знижує ознаки втоми.

Концентрована зволожувальна сироватка 240 Sérum Hydra'Global

280 Hydra’Global Thirst-Quenching Mask

Потужне зволоження

Показання: зневоднена шкіра.

Результат: обволікає шкіру неперевершеним відчуттям свіжості. Ексклюзивна комбінація активних речовин глибоко зволожує шкіру й заряджає енергією. Маска з ефектом омолодження.

280 Hydra’Global Thirst-Quenching Mask

Maria Galland в інстаграмі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.