До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому засоби Maria Galland доповнять будь-яку б’юті-рутину

Засоби Maria Galland люблять і використовують у найкращих спа світу, вони подобаються знаменитостям, косметологам і їхнім клієнтам. Чим полонить 60-річна філософія бренду і на які лінійки треба звернути увагу всім — читайте в матеріалі.

Maria Galland

Засновниця бренду Maria Galland — б’юті-революціонерка. Марія Галлан одна з перших у світі висунула сміливу ідею про те, що ЗСЖ безпосередньо впливає на красу, а в процесі догляду за шкірою однаково важливі креми й сон, рух, харчування, гормони, довкілля і спокій. Про історію Марії Галлан ми писали тут.

Реклама
Maria Galland

У новому партнерському матеріалі з брендом Maria Galland розповідаємо про п’ять лінійок бренду, що заслуговують на особливу ​​увагу в період зміни сезонів.

Maria Galland

"Які у вас звички в їжі? Чи маєте нині проблеми зі сном? Як часто перебуваєте на сонці?" — ці запитання неодмінно ставить косметолог Maria Galland клієнтові під час консультації, перш ніж запропонувати процедуру й давати поради стосовно догляду за шкірою. Поки клієнт розповідає, косметолог не просто уважно слухає. Він оцінює міміку й стан шкіри, дивиться, як розбігаються зморшки від очей, як змінюється обличчя в усмішці й нахилі голови. Ще до того, як торкнутися шкіри, фахівець Maria Galland уже має майже повну картину про її стан і розуміє, який догляд призначити.

Maria Galland
Hydra'Global

Вік: будь-який

Проблема: зневоднена шкіра.

Мета: зволоження.

Функції:

  • Забезпечує природне зволоження;
  • Заряджає клітини енергією;
  • Бореться з трансепідермальною втратою вологи;
  • Годиться для зневодненої шкіри всіх типів, від сухої до комбінованої і жирної.
Колекція Hydra'Global, Maria Galland

Усього колекція містить Hydra'Global вісім засобів, включно з професійною маскою. Для якісного домашнього догляду бренд рекомендує звернути увагу на три базові засоби: сироватку, крем і маску. До складу всіх засобів Hydra'Global входить екстракт червоної водорості жанія рубенс, що пробуджує енергію клітин шкіри й знімає ознаки втоми. Зволожувальний комплекс Hydra2 складається з молекул гіалуронової кислоти чотирьох різних мас, забезпечує миттєве й тривале зволоження, а також стимулює вироблення колагену й еластину в шкірі. Їхній вплив підсилено морською водою з придонних шарів біля французького острова Нуармутьє й екстрактом макроводоростей.

<b>Hydra Global 2021</b>
Hydra'Global

Lumin’Éclat

Вік: 25—30+

Проблема: перші ознаки старіння, тьмяний колір обличчя.

Мета: сяяння і свіжість шкіри.

Функції:

  • Бореться з першими ознаками старіння шкіри;
  • Надає обличчю сяяння, властивого юній шкірі;
  • Зволожує.
Колекція Lumin’Éclat, Maria Galland

До складу засобів колекції Lumin’Éclat входять високоефективні активні компоненти, що надають шкірі природного сяйливого кольору. Екстракти чотирьох кольорів: весняного первоцвіту, фіалки, очанки й квіток шовкового дерева мають заспокійливий, розгладжувальний вплив; коктейль з фітоінгредієнтів тонізує шкіру й забезпечує сяяння, зміцнює гідроліпідний бар’єр; пантенол і чотиримолекулярна гіалуронова кислота потрібні для ефективного зволоження; вітамін Е і фосфоліпіди сої чудово зміцнюють захисний бар’єр шкіри, роблять її оксамитною і м’якою.

Колекція Lumin’Éclat, Maria Galland

Сироватку 340 Lumin'Éclat Serum можна поєднувати із шовковистим кремом 360 Lumin'Éclat Silky Cream або з 361 Lumin'Éclat Insta-G Cream — кремом з ефектом миттєвого сяяння. Нічна маска відновлюватиме шкіру й насичуватиме її вітаміном С вночі, а дует кремів під очі поверне свіжість періорбітальній зоні.

<b>Lumin’Éclat</b>
Lumin’Éclat

Lift'Expert

Вік: 35+

Проблема: птоз, втрата пружності.

Мета: ліфтинг шкіри.

Функції:

  • Зменшує зморшки й пігментні плями;
  • Глибоко зволожує;
  • Підтягує контури обличчя;
  • Підвищує тонус шкіри.
Колекція Lift’Expert, Maria Galland

До складу засобів колекції Lift’Expert входять антивікові пептиди, що стимулюють активність фібробластів і вироблення колагену, підвищують пружність та еластичність шкіри, а також екстракт ice wine, крижаного вина, що забезпечує миттєвий ефект ліфтингу. Сироватка 640 Lift'Expert Serum з антиоксидантним екстрактом розторопші плямистої та комплексом Age Control бореться з втратою пружності, вирівнює колір обличчя й чудово працює в тандемі з кремом 660 Lift'Expert Cream, збагаченим екстрактом швейцарського кедра, що зменшує почервоніння і пігментацію. Крем 650 Lift'Expert Correcteur Multizone для локального застосування (навколо очей, губ, на зону зморщок) з екстрактом шиїтаке підвищує еластичність, пружність і тонус шкіри, а біополімери солодкого мигдалю, пантенол і гліцин сої, що входять до його складу, розгладжують мікрорельєф шкіри.

<b>Lift’Expert</b>
Lift’Expert

Activ'Age

Вік: 45+

Проблема: виражені ознаки старіння шкіри.

Мета: омолодження

Функції:

  • Інтенсивно омолоджує;
  • Відновлює;
  • Годиться для зрілої шкіри.
Колекція Activ‘Age, Maria Galland

Засоби колекції Activ'Age — бустер молодості й енергії для шкіри після 45—50 років. До їхнього складу входять вітаміни, пептиди й екстракти стовбурових клітин, що стимулюють активну регенерацію шкіри та синтез колагену. Вони ущільнюють шкіру, зміцнюють колагенові волокна, вирівнюють контури й стимулюють вироблення гіалуронової кислоти. До лінійки входить сироватка 740 Activ'Age Serum зі зміцнювальним ефектом — вона містить гексапептид з ефектом ботулотоксину, що розслаблює мімічні м’язи, два види крему з пептидами (з легкою освіжною та з багатою живильною текстурами), що розгладжують зморшки, стимулюють синтез природного колагену для підвищення пружності й еластичності; і вітамін B3, що знижує вираженість пігментації.

<b>Activ‘Age</b>
Activ‘Age

Засоби з SPF

Тональні засоби й засоби для догляду з SPF — це активні невидимі мультизахисні екрани з високоефективними компонентами й вітамінами. Агресивні чинники довкілля, як-от забруднення повітря й ультрафіолетові промені, є основними причинами передчасного старіння шкіри й ушкодження клітин. Засоби 3 в1 від Maria Galland захищають шкіру від фотостаріння, вільних радикалів і забруднень, зволожують, живлять, маскують недосконалості й дрібні зморшки, надають гарного сяйливого тону шкірі.

Невидимий багатофункціональний захист для будь-якого типу шкіри Daily Protection Veil SPF 30 Або SPF 50

Призначення: захист, SPF, зволоження

Поєднує антиоксидантні властивості із захистом від забруднень і фотостаріння з фільтрами UVA / UVB. Невагома вуаль з бустером гіалуронової кислоти й вітаміном В3 годиться як база під макіяж. Зволожує, зміцнює й захищає шкіру від впливу агресивних чинників довкілля, утримує вологу в клітинах і наповнює їх киснем.


Невидимий багатофункціональний захист для будь-якого типу шкіри Daily Protection Veil SPF 50

Зволожувальний BB-крем "Бездоганне сяяння" SPF 25 Glow-Perfecting Moisturiser

Цей крем забезпечує природне й здорове сяяння. Колір шкіри стає однорідним і гладким. Захищає глибокі шари шкіри від агресивного впливу довкілля і фотостаріння, поліпшує мікроциркуляцію і підсилює захисні функції епідермісу. Крем являє собою поєднання тривалого догляду за шкірою й ефекту макіяжу.

Зволожувальний BB-крем "Бездоганне сяяння" SPF 25 Glow-Perfecting Moisturiser

Омолоджувальна тональна сироватка з SPF 20 Perfect Complexion Serum Foundation

Призначення: ідеальний колір обличчя

Тональна основа-сироватка з екстрактом стовбурових клітин малини й гіалуроновою кислотою має антивіковий вплив: розгладжує зморшки, захищає клітини від ушкоджень і фотостаріння, живить і глибоко зволожує шкіру, має легкий ліфтинг-ефект. Природне й стійке покриття маскує недосконалості та вирівнює тон і рельєф шкіри. Три відтінки легко адаптуються до натурального тону шкіри.

Омолоджувальна тональна сироватка з SPF 20 Perfect Complexion Serum Foundation, Maria Galland
Ultim’Boost

Ця колекція містить шість сироваток-бустерів, призначених для 28-денного курсу із застосуванням уранці й увечері. Це особливий клас продуктів, що підсилюють вплив основного догляду й глибину проникнення активних компонентів крему й сироватки, нанесених після. Система Ultim'Boost працює як важка артилерія — у ситуаціях, коли шкірі потрібна ефективна допомога з видимим ефектом.

Ultim’Boost, Maria Galland

001 Ultim'Boost Hydration призначений для потужного гіперзволоження. До складу бустера входить комплекс 4-молекулярної гіалуронової кислоти (молекули різного розміру й ваги, що впливають на різні шари шкіри). Засіб насичує шкіру мінералами, допомагає клітинам регенеруватися, захищає від зневоднення.

002 Ultim’Boost Purity потрібен для проблемної шкіри, яка втратила сяяння, — і якій без м’якої ексфоліації не обійтися.

003 Ultim’Boost Regeneration відновлює шкіру після будь-яких екстремальних впливів ззовні, від ультрафіолету до вітру, активних косметологічних процедур, перельотів тощо. До складу входить екстракт стовбурових клітин аргани, пептидний комплекс, що стимулює оновлення клітин; олія з м’якоті обліпихи для живлення шкіри.

004 Ultim'Boost Radiance здатна вдихнути нове життя в шкіру й надати їй сяяння. За це відповідає 24-каратне золото, яке, крім іншого, ще бореться з ознаками стресу та втоми. Активувати клітинну енергію допомагають пептиди, а екстракт солодкого перцю ущільнює й розгладжує шкіру.

005 Ultim'Boost Lifting потрібен, коли після стресів, дієт, складних перельотів овал обличчя втрачає чіткість, а контури немов розпливаються. До складу входить багатий на мінерали алмазний комплекс, який підтягує й розгладжує шкіру, а також екстракт крижаного вина Ice Wine, здатний виштовхувати зморшки зсередини.

006 Ultim’Boost Uniformity містить екстракт білої півонії з просвітлювальним ефектом, екстракт перлів, що надає сяяння, ліпосомний комплекс крес-салату й сої (зменшує пігментні плями, запобігає фотостарінню, вирівнює тон шкіри), і алантоїн (поліпшує текстуру шкіри, пом’якшує, знімає подразнення).

Бренду Maria Galland Paris вже понад 60 років — і всі ці роки він зберігає популярність. Все, що потрібно від клієнта, — певна дисципліна під час нанесення. Дотримуватися її нескладно: текстури засобів лагідні, аромати — приємні, а перші результати стимулюють ставати найкращою версією себе щодня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.