До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шановний лікарю: зірковий косметолог Янніс Александрідес – про підготовку зірок до червоної доріжки

Зірковий косметолог Янніс Александрідес розповідає, як доглядає за шкірою своїх відомих пацієнтів.

Янніс Александрідес

Серед шанувальників косметики 111SKIN – Марґо Роббі, Вікторія Бекхем, Сієнна Міллер, Еді Кемпбелл та Ізабель Гулар. Цей список можна продовжувати довго: за інсайдерськими даними, марка входить до числа найбільш продаваних skincare-брендів на Net-a-Porter. Її засновник, пластичний хірург, який спеціалізується на реконструктивній хірургії обличчя, лікар Янніс Александрідес навчався спочатку в Греції, потім у США. 2001 року переїхав до Лондона і відкрив клініку на "медичній" вулиці Гарлі-стрит, 111 (тут розміщені клініки краси і кабінети модних лікарів). Серед послуг зазначені як хірургічні втручання, так і апаратні процедури – всі найновіші і модні, представлені на ринку.

Реклама
Маска-патч для сяяння шкіри Rose Gold Brightening, 111Skin

Як і багато геніального, бренд з'явився майже випадково. Щоб шкіра пацієнтів краще відновлювалася після операцій, Александрідес розробив сироватку Dramatic Healing. Пацієнти засіб полюбили – так сильно, що для багатьох він став частиною щоденного б'юті-ритуалу. "Незабаром мені подзвонили з Harrods, – каже Янніс, – і це був прорив". Сьогодні під брендом 111SKIN випускають суперефективні засоби, інвестиція в які виправдана до останнього цента.

"Напередодні важливих подій раджу програму "Голлівудський догляд", яку пропонує наша клініка. Вона складається з радіочастотного і лімфодренажного масажу, а також процедур з продуктами з лінії Black Diamond для ущільнення, ліфтингу і контурування обличчя і зони декольте", – каже лікар. Як домашню альтернативу він радить освітлювальну лікувальну маску миттєвої дії 111SKIN, у складі якої – 24-каратне золото і дамаська троянда. Вона зволожує, освітлює і заспокоює шкіру, створює те саме сяйво, якого всі прагнуть досягти напередодні вечірки. Після перельоту відновитися по-голлівудськи допоможе біоцелюлозна маска. Її можна використовувати і в літаку: вона прилягає до обличчя так щільно, як друга шкіра. Гелеподібна текстура приємно охолоджує, насичує вологою і оживлює, а активні компоненти проникають глибше і діють ефективніше.

Біоцелюлозна маска, 111Skin

Незважаючи на досягнення індустрії, все вирішують не гроші або руки лікаря, а правильний домашній догляд. Найважливіший крок у догляді, на думку Янніса, – очищення. Двічі на день, вранці і ввечері, він радить використовувати засіб 111SKIN Cryo Pre-Activated Toning Cleanser, що видаляє відмерлі клітини шкіри, так стимулює її регенерацію. Наступний етап – зволоження. Гель 111SKIN Cryo Activating Hydra швидко всмоктується і захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища. Вечірній ритуал Александрідес рекомендує завершити глибоко зволожувальним засобом – наприклад, нічним відновлювальним кремом Eclipse.

Очищувальний засіб для обличчя Cryo Pre-Activated Toning Cleanser, 111Skin

"Найпоширеніша порада, яку я даю всім своїм пацієнтам, – підтримувати водний баланс в організмі, вести здоровий спосіб життя, дотримуватися режиму харчування і фізичних навантажень і, звісно, правильно доглядати за шкірою", – розповідає Янніс. Відповідний режим допоможе вибрати фахівець, але загальні правила такі: раз на місяць заглядати до косметолога, приймати антиоксиданти (у 111SKIN це Radiant Beauty Dose), використовувати денний сонцезахисний крем і пити багато води.

Засіб для блиску шкіри Rose Gold Radiance Booster, 111Skin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.