До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Victoria’s Secret та Pink випустили Adaptive – колекцію білизни для жінок з інвалідністю

Victoria’s Secret та Pink (обидва – VS & Co) вперше випустили колекцію білизни для жінок з інвалідністю. Її представили на показі Runway of Dreams Fashion під час Тижня моди в Нью-Йорку.

Люди з інвалідністю є однією з найбільш малопредставлених і недостатньо обслуговуваних демографічних груп у світі, – кажуть в Victoria's Secret. Бренд вирішив долучитися до розширення їхніх можливостей, "щоб стимулювати значні зміни в глобальній індустрії моди". Обличчями колекції стали жінки, для яких вона і створена.

Реклама

Деякі з жінок маловідомі, деякі – мають потужну авдиторію в соцмережах. Так, Аарон Філіп, темношкіра трансгендерна жінка, має 209 тис. підписників в соцмережах та в квітні стала героїнею обкладинки британського VOGUE.

За основу взяли білизну, що виходить в класичних колекціях бренду, Body by Victoria та Wear Everywhere, а згодом перетворили їх на функціональні, адаптивні предмети одягу. Для цього Victoria's Secret співпрацювали з людьми з інвалідністю, а також з GAMUT Management – консалтинговою компанією, яка працює тільки з людьми з інвалідністю, та з Runway of Dreams, некомерційною організацією, яка працює над інклюзивністю модної індустрії заради індустрії моди для людей з обмеженими можливостями. Завдяки цьому вийшли бюстгальтери та трусики з м'якої, приємної на дотик тканини, які супроводжуються магнітними застібками для зручності одягання та знімання. Бретельки тепер регулюються спереді, – їх також можна зняти повністю.

Фото: Victoria's Secret

Товари доступні в окремих магазинах і онлайн вже з 17 жовтня, Бюстгальтери VS Adaptive доступні в чашках від B до G та об'ємі від 32 до 44, а трусики VS Adaptive – в розмірах XS-XXL. Бюстгальтери PINK Adaptive доступні в чашках від A до DDDта об'ємі від 32 до 42, а трусики PINK Adaptive – XS-XXL. Ціна трусиків стартує від 16,50 доларів, бюстгальтерів – від 36,95 доларів.

Victoria's Secret і PINK є першими брендами інтимного одягу, які отримали відзнаку GAMUT Seal of Approval для інтимного одягу – сертифікат, що свідчить про автентичність і залучення людей з інвалідністю для випуску товарів та послуг, для них призначених.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.