До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тільки вперед: жироспалювальні тренування від Брітні Спірс

2 грудня кумиру епохи нульових Брітні Спірс виповнилося 37 років, однак вона досі продовжує надихати шанувальників по всьому світу. І якщо 15 років тому широкі штани як у Брітні хотіла мати кожна дівчина, то сьогодні артистка демонструє фанатам, що без спорту нікуди. У своєму Instagram-акаунті вона постійно ділиться тренуваннями і вправами, які допомагають їй підтримувати себе у формі – чудовий приклад для натхнення, щоб нарешті хоча б почати качати прес вранці. Vogue.ua вибрав 3 топ-вправи від місіс Спірс.

Брітні Спірс у рекламній кампанії Kenzo
Скакалка і гантелі

Скакалка – відмінний спосіб розім'ятися перед тренуванням, який постійно використовує Брітні Спірс. Рекомендують її і професійні тренери, адже стрибки на скакалці допомагають поліпшити координацію і анаеробну витривалість, збільшують загальну інтенсивність тренування і, при цьому, ефективно спалюють калорії. Також розвивається координація, спритність і якісніше промальовується рельєф м'язів. Обережно зі скакалкою повинні поводитись люди, які мають проблеми з серцем.

Реклама

Після стрибків Брітні Спірс приступає до комплексу вправ з гантелями, в яких основний акцент йде на руки, але, при цьому, задіюється все тіло.

Комплекс вправ для ніг

Під час підготовки до турне Piece Of Me Брітні Спірс активно виконувала вправи на ноги. У число її улюблених входять різноманітні підйоми, присідання з гирею і робота з гумками. Для допомоги тут потрібна тільки опора, якою зможе стати спинка звичайного стільця.

Танці

Не тільки заняття в спортивному залі допомагають співачці підтримувати хорошу форму. Також вона любить танцювати – робить Спірс це разом зі своїм другом Віллі Гомесом. Свої відносини зі спортом за допомогою танців варто почати тим, хто любить динаміку і різноманітність.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.