До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Scorpioprincesse запустила Scorpyoga — онлайн-курс для підтримки ментального здоров'я

Йога-тренерка, інфлюєнсерка Яна Бородіна, відома під ніком Scorpioprincesse, запускає Scorpyoga онлайн-курс з хатха-йоги та самопізнання для підтримки ментального здоровʼя українців. Бійці та ветерани можуть долучитися до нього безкоштовно.

Реклама

Онлайн-курс має назву "30 днів свідомого життя" та пропонує учасникам чотири тижні тренувань та лекцій з поступовим заглибленням в матеріал. До нього входять практики з хатха-йоги для зміцнення та гнучкості тіла, дихальні вправи, медитації, ведення щоденника та лекція психологині Юлії Гайдай, авторки психологічної гри Players get ready.

Для учасників бойових дій курс безкоштовний. Частина зібраних коштів піде на допомогу військовим та їхнім родинам.

"Мета курсу — не лише надати практичні інструменти для розвитку фізичного і психічного здоров'я, але й допомогти знайти внутрішню опору в стрімкому темпі сьогодення, — каже Яна Бородіна. — Я вірю, що кожен може знайти свою рівновагу та жити свідомо".

Програма стартує 15 січня, триває 4 тижні та передбачає додатковий місячний доступ до матеріалів для самостійного опрацювання, а також підтримку авторів курсу та можливість доєднатися до спільноти однодумців. Зареєструватися на курс можна на сайті www.scorpyoga.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.