До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лише досконалість: урок йоги із зірковим тренером

Ларуга Глейзер, знаменитий тренер з аштанга-йоги, дала майстер-клас у Києві. На запрошення Kyiv Sunrise Yogaz на ньому побувала Софія Кваша.

Проактивність замість реактивності – один з головних уроків йоги. Опрацьоване тіло, гнучкість – побічні ефекти, за якими, проте, приходить більшість людей. Як і за швидким результатом. Якого не буде.

Реклама
Ларуга Глейзер

"Головний секрет хорошої практики – практикувати. Багато, довго і регулярно" – слова Ларуги, всесвітньо відомого вчителя з аштанга-йоги, яка вчилася у засновника методу Шрі Патабхі Джойса, особливо дивно відкривають нову главу в моїй п'ятирічній йогічній практиці, в якій хатха і аштанга періоди змінюють один одного, а іноді і об'єднуються. На воркшопі, який організували Kyiv Sunrize Yogaz (головний йога-освітній проект України, пересувна йога-студія та організатор Міжнародного дня йоги), Ларуга пояснює базові поняття – об'єднання дихання з рухом, важливість напрямку погляду і концентрації уваги на енергетичних центрах в тілі – настільки детально і зрозуміло, що їх в собі знайде навіть найзапекліший скептик. Під час семінару ми по десять разів відпрацьовуємо прості віньяси, елементи вітання сонця і нескладні асани, і кожного разу, коли дивлюся на Ларугу, я знаходжу в своїх рухах точки і моменти, які потрібно ще відбудовувати і відточувати, і концентрую увагу на найтонших деталях. Швидкого результату не буде точно, головне – занурення в процес.

<b>йога урок маша соня</b>

Фото: Maria Pavliuk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.