До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Меган Маркл тримає себе у формі

Після того, як принц Гаррі і актриса Меган Маркл оголосили про заручини, до останньої прикута величезна увага – її сім'я, робота, гардероб і захоплення викликають непідробний інтерес у публіки. Активно обговорюють в соціальних мережах і зовнішній вигляд майбутньої герцогині. Vogue.ua знає, що допомагає їй підтримувати себе у формі.

Меган Маркл в серіалі "Форс-Мажори"

Маркл, перш за все, відома як актриса серіалу "Форс-мажори", зйомки якого проходять в Торонто. Саме там кохана принца Гаррі відвідує заняття з персональним тренером Крейгом Макнамі, що розробив для неї систему тренувань. Вона складається з класичних фітнес-вправ, кардіо, підйому великої ваги і бігу. Актриса жартує, що комплекс був складений таким чином, щоб її фігура вигідно виглядала в спідницях-олівцях, які носить її героїня.

Реклама
@meghanmarkle

Особливе місце в спортивному житті Маркл займає йога. Її мама Доріа Редлен професійно її викладає і Меган з дитинства знайома з основними асанами і практикує їх постійно. Актриса розповідає, що це допомагає їй зняти стрес і боротися з занепокоєнням. Крім того, до її щоденної рутини входить медитація. "Це чудово допомагає очистити мозок", – резюмує вона.

@meghanmarkle

Читайте також:

Ідеальна фігура: три секретні вправи від Ізабель Гулар

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.