До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гаряча матуся: нові фото вагітної Ріанни

Поки шанувальники чекають від Ріанни на нові релізи, вона не перестає насолоджуватися материнством і новою вагітністю, а також демонструє, що в цьому стані жінка має неймовірно чуттєвий і сексуальний вигляд. Доказ — нові фотографії, які артистка виклала у себе в інстаграмі. Зроблені вони були під час першої вагітності, коли вона виношувала RZA — саме так Ріанна та A$AP Rocky назвали свого первістка. У дописі вона також пожартувала, що маленький RZA там ще навіть не уявляє, наскільки шалена його матуся.

Ріанна
Ріанна

Реклама

На гарячих у всіх сенсах фотографіях Ріанна позує в бікіні, що ледве видніється, і розкішних прикрасах, зокрема для тіла. На ногах співачки можна розгледіти босоніжки Christian Louboutin.

Нагадаємо, що у лютому цього року Рірі несподівано для багатьох оголосила про другу вагітність, і зробила це дуже ефектно — під час виступу на матчі Супербоул, який дивиться весь світ. У своїх ранніх інтерв'ю артистка ділилася мріями про велику родину та 3–4 дітей.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.