До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Met Gala 2023: Ріанна вибрала для балу весільну сукню

Ріанна — гостя, очікування приходу якої на бал Met Gala завжди викликає безліч питань. А в чому вона прийде, а як дивуватиме цього разу, а що може бути ефектніше за сукню-піцу, яка перетворилася на народний мем кілька років тому? З огляду на те, що артистка має звичку виходити на червону доріжку останньою (часто через деякий час після того, як усі інші звільняють сходи), її затяті послідовники пильно стежили за входом у готель Carlyle, коли офіційна пряма трансляція вже наближалася до завершення. Зірка й цього разу залишилася вірною своїм традиціям — близько 22:00 Ріанна та A$AP Rocky були помічені на виході з готелю, щоб надати належне лауреатові вечора Карлу Лагерфельду.

Реклама

Так, спочатку фанати зірки побачили Ріанну в шубі з колекції Fendi осінь-зима 1997/98, яку на подіумі демонструвала Наомі Кемпбелл. Співачка доповнила цю видатну річ кількома діамантовими намистами та парою сережок у вигляді камелій — улюблених квіток Коко Шанель, модним Домом якої Лагерфельд керував понад 30 років. A$AP Rocky тим часом надихнувся образом, який носив сам маестро. Музикант був одягнений у чорний блейзер в парі з білою сорочкою і шкіряною краваткою, а також кілт, розроблений брендом Gucci для нього. Лагерфельд був відомий своєю давньою любов’ю до Шотландії, і в 2004 році вийшов у схожій спідниці у фіналі показу Chanel у Токіо.

Через декілька хвилин зіркова пара вже піднімалася сходами балу Met Gala — замість вінтажної шуби Ріанна продемонструвала публіці розкішну білу сукню нареченої з довгим кейпом авторства бренду Valentino. Одягнувши нестандартну сукню з накидкою, вкритою 30 гігантськими аплікаціями камелій з 500 пелюстками і шлейфом, вона не лише підтримала один з найпомітніших трендів вечора — весільних суконь, — але й підняла його на вищий рівень. Йдучи сходами, Ріанна розстебнула накидку, щоб відкрити останню деталь – сукню з заниженою талією, що підкреслює вже помітно округлений живіт, адже пара чекає на другу дитину. Недарма шанувальники чекали на свою улюбленицю цього вечора так довго — вона їх не підвела.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.