До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна та A$AP Rocky разом із сином на обкладинці British Vogue

Ріанна та A$APRocky разом із сином з'явилися на березневій обкладинці BritishVogue 2023 року.

Реклама

Під час виступу на SuperBowl 2023, що відбувся 13 лютого, Ріанна виступила соло та наживо вперше за сім років, спричинивши неймовірний ефект. Будучи Ріанною, вона не зупинилася на досягнутому. Співачка також скористалася моментом, щоб оголосити світові, що вона знову вагітна. Її виступ переглянули близько 120 мільйонів людей. Далі — її номінація на "Оскар" за LiftMeUp, пісню, яку вона записала для фільму "Чорна пантера", а також нова музика та проєкти для її імперії краси та моди, що невпинно зростає.

Щоб оголосити початок нової глави життя, Ріанна та A$APRocky хотіли зробити щось особливе. Так сталося, що перші портрети молодої сім'ї зняли фотографи ІнезванЛамсвеерде та ВінудМатадін в Малібу.

Ріанна з сином для British Vogue, березень 2023. Фото: NEZ & VINOODH
Ріанна з сином для British Vogue, березень 2023. Фото: NEZ & VINOODH

У перервах між зніманнями Ріанна ходила із сином у трейлер на вершині скелі з краєвидом на Тихий океан. Дев’ятиразова володарка премії "Ґреммі" та модна ікона епохи змінювала підгузки. "Усе змінюється, коли у вас народжується дитина", — каже РіаннаVogue, вперше докладно розповідаючи про перші місяці свого материнства.

І це правда. Все змінилося. Молода сім’я провела більшу частину минулого року усамітнено, дедалі більше закохуючись одне в одного, подалі від очей усього світу. Але тепер Ріанна повертається в центр уваги – і робить це у своєму стилі — ефектно та з розмахом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.