3 холодні сніданки, від яких шаленіє весь світ
Соковитий, солодкий і свіжий – це точно про літо і про здоров'я. Vogue.ua ділиться рецептами легких сніданків, про які не можна забувати в теплу пору року, і які можна приготувати ще звечора.
Вівсяна каша не лише змушує забути, що таке голод на кілька годин, але і може бути приготовлена заздалегідь. Для зовсім ледачого варіанту "вівсянки в банці" знадобиться всього кілька ложок вівсяних пластівців і близько півсклянки молока. Інгредієнти змішати в посудині з кришкою і залишити в холодильнику наніч. Вранці до отриманої маси можна додати улюблені фрукти, горіхи, арахісову пасту або шоколадні крихти.
Цей сніданок можна назвати вітамінною бомбою. Улюбленими інгредієнтами завжди струнких моделей часто є банани, різні ягоди, мигдальне молоко, кокосова вода і листя шпинату. Всі складники збивають у блендері і подають у глибокій посудині, зверху приправляють горіхами, насінням і фруктами. Для рідшої маси достатньо дещо змінити пропорції: менше фруктів, більше води (або молока), а для густішого варіанту смузі можна додати грецький йогурт.
Ягоди, йогурт, насіння чіа. Всі інгредієнти змішати за допомогою блендера, а отриману масу помістити в посудину з кришкою і залишити в холодильнику наніч. Вранці на полиці холодильника вас чекатиме пудинг, який регулярно подають у міських кафе в межах ранкового меню. Приємно, що цей сніданок теж відкритий до експериментів. Так, замість йогурту можна використовувати рослинне молоко, ягоди викладати візерунком уздовж стінок прозорої посудини, а зверху, як завжди, посипати страву свіжими фруктами, солоними фісташками чи кокосовою стружкою.