До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

57-річна Елізабет Герлі позує в бікіні

57-річна Елізабет Герлі опублікувала відеоселфі в дзеркалі. Вона позує в бікіні й має приголомшливий вигляд.

На дворі сніг, але Елізабет Герлі це не зупиняє. Цього тижня 57-річна модель й акторка опублікувала в Instagram відео, на якому вона позує в купальнику. Герлі має власну лінію купальних костюмів і періодично бавить підписників світлинами власних витворів.

Підтягнене тіло знаменитості викликає щирий захват. Її прес та накачані ноги — це щось із категорії Life Goals. "Знову в бікіні", — зазначила вона в дописі. Цікаво, що Герлі обожнює бікіні й поза роботою над колекціями: так, вона навіть тренується в них.

Що забезпечує знаменитості таку форму? — щоденна праця. Вона не дуже любить тренажери, проте захоплюється фізичною активністю, де є місце підійманню сходами, ходьбі замість пересувань на автомобілі тощо. Вона виконує присідання, поки чистить зуби вранці, а також вигулює своїх собак. Раціон Елізабет — теж здоровий: вона вибирає мінімально перероблену локальну їжу, серед якої є м’ясо й овочі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.