До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 простих порад, щоб залишатися стрункою

Відомий дієтолог і колишня модель, Розмарі Фергюсон, ділиться простими секретами здорового харчування, які допоможуть кожному.

Повільний прийом їжі

Повільно їсти – означає не їсти зайвого. Тільки в такому випадку мозок вчасно отримує сигнал про насичення. Постарайтеся не поспішати під час прийому їжі, ці зайві десять хвилин нічого не вирішать, а організм залишиться вдячним. А вмінню насолоджуватися їжею варто повчитися в італійців. Вони ніколи нікуди не поспішають.

Реклама
Рекламна кампанія Dolce & Gabbana
Склянку теплої води натще

Для того, щоб стимулювати травну систему, за півгодини до їжі можна випити склянку теплої води з соком лимона. Вона запустить роботу організму і підготує його до ранкового прийому їжі. Щоб не пошкодити зубну емаль лимонною кислотою, раджу використовувати трубочку.

Маленькі порції

Приділяти велику увагу підрахунками калорій не варто. Краще знати, якою має бути порція. Правильна порція, яку можна з'їсти за один прийом їжі, – об'єм двох наших долонь, складених разом. А заповнити їх краще, в основному, сирими овочами – найкориснішою рослинною клітковиною. Також, не варто забувати про білки і вуглеводи.

Корисний перекус

На перекус варто надати перевагу продуктам, які не містять складних вуглеводів. Переконайтеся, що у вашому холодильнику є яйця – мені подобається ця одночасно проста і корисна закуска.

Рекламна кампанія Moschino
Вода

Часто невгамована спрага сприймається як голод, тому якщо час їжі ще не настав, раджу не бігти в найближчий продуктовий магазин за шоколадним батончиком, а просто попити води. До речі, цей нехитрий прийом іноді рятує і від головного болю.

За матеріалами: vogue.fr

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.