До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нічого зайвого: як Анджеліна Джолі доглядає за шкірою

Анджеліна Джолі – одна з найбільш обговорюваних зірок на планеті. Оскароносна акторка, режисер, посол доброї волі ООН і мати шістьох дітей – після двох десятиліть в центрі уваги світ не перестає захоплюватися її красою.

Анджеліна Джолі для рекламної кампанії Mon Guerlain, 2018

У нещодавньому інтерв'ю Джолі розповіла про досить важливу в її житті людину: дерматолога Ронде Ранд. Актриса познайомилася з доктором Ранд ще в дитинстві, коли мама (Маршелін Бертран) привела її на прийом з першим шрамом. Крім того, що доктор Ранд вже близько 30 років консультує Джолі, вона вже займається лікуванням дітей актриси.

Реклама

У проекті з ресурсом Refinery29 доктор Ранд, з дозволу Джолі, поділилася секретами догляду ікони краси, розповіла про її улюблені б'юті-продукти і про привілеї тривалих відносин доктора з пацієнтом.

Анджеліна Джолі для рекламної кампанії Mon Guerlain, 2018

Перше, на чому доктор Ранд акцентувала, це те, що Анджеліна зайнялася доглядом за шкірою з раннього віку. Як сказала доктор Ранд, Джолі пощастило, і їй дісталася оливкова шкіра її мами, що забезпечило актрисі "природню красу", яка не вимагала особливих маніпуляцій, а всього лише правильного догляду. Це був просто сонцезахисний крем, правильне очищення обличчя м'яким, ніжним засобом, використання антиоксидантів і гліколевої кислоти.

Актриса звела використання декоративної косметики до мінімуму. Як розповідає Ранд, Джолі, практично, не наносить макіяж, якщо вона не працює. Це, ймовірно, ще одна причина, завдяки якій її шкіра має настільки чудовий вигляд. До того ж, Джолі розбирається в косметиці, тому її візажист дуже обережний в підборі і використанні б'юті-продуктів.

Анджеліна Джолі для рекламної кампанії Mon Guerlain, 2018

Джолі завжди дотримується правил та розкладу по догляду за шкірою. Під час подорожей актриса використовує АНА (альфа-гідроксикислоти) і антиоксиданти. Один з її улюблених продуктів – антиоксидантний сонцезахисний крем Dermbasics RR Perfection Cream. Також вона любить подушечки з гліколевою кислотою Dermbasics Glycolic Acid Pads 20%, що видаляють відмерлі клітини рогового шару шкіри і збільшують рівень колагену і еластину. Вони допомагають очищати пори, звужувати їх і освітлювати пігментацію.

Головне правило – шкіра завжди повинна бути захищеною. З раннього віку Анджеліна уважно ставилася до використання сонцезахисного крему, так як завжди намагалася уникнути небажаної пігментації. Також вона практично завжди носить головні убори і постійно зволожує шкіру.

Анджеліна Джолі для рекламної кампанії Mon Guerlain, 2018

Анджеліна рідко вдається до інтенсивних косметичних процедур. Доктор Ранд розповіла, що вони іноді роблять легку лазерну шліфовку, яка сприяє поліпшенню стану шкіри і надає їй природного сяйва. З небажаною пігментацією Джолі бореться за допомогою фотоомолодження.

Рання менопауза не вплинула на шкіру Анджеліни. Актриса зазнала вимушеної менопаузи раніше звичайної (після її профілактичної операції по видаленню яєчників). Але регулярний догляд за шкірою допоміг Джолі уникнути наслідків. Навіть в період менопаузи за допомогою зволоження і використання якісних продуктів, таких як антиоксиданти, АНА-кислоти або ретинол, можна зберегти молодість і красу шкіри.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.