До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ефективних вправ для ніг від Тетяни Рубан

Українська модель Тетяна Рубан, яка в різний час працювала з Пітером Ліндбергом, Енні Лейбовіц і Патріком Демаршельє, давно надихає нас своїм підходом до спорту і здорового способу життя. Vogue.ua вона показала п'ять ефективних тренувань для ніг, які допоможуть помітно підтягнути фігуру в найкоротші терміни.за найкороткий час.

Тетяна Рубан
5 вправ від Тетяни Рубан

Тренування на ноги мої улюблені. Мало хто знає, що це найбільша група м'язів у нас в організмі – близько 50%, що дає змогу швидко спалювати велику кількість калорій і збільшити швидкість обміну речовин. Перед тренуванням потрібно обов'язково розігрітися. Це може бути біг підтюпцем або стрибки на скакалці.

Реклама

ВПРАВА 1: Розігрів всього тіла. Вона допоможе йому розігнати кров, зміцнити м'язи пресу і рук. Зробити потрібно 15 разів.

ВПРАВА 2: Підйом ніг. Під час виконання цієї вправи важливо не забувати напружувати прес і піднімати ногу його силою. На кожну ногу слід зробити 25 разів.

ВПРАВА 3: Горизонтальні випади. Цією вправою ми закріплюємо результат минулого і опрацьовуємо додаткові м'язи ніг. Також вона добре опрацьовує м'язи ягодиць і спини. Один підхід – 24 рази.

ВПРАВА 4: Jumbo Jumps. Це дуже хороша вправа для всієї групи м'язів ніг, сідниць і пресу. Також під час її виконання добре прокачується спина. Робимо 15 разів.

ВПРАВА 5: Випади в стрибку. Мої дівчата називають цю вправу убивцею, а я жартома додаю: "жирів". Зробити потрібно 15 разів. Повірте, це не так легко, як здається на перший погляд.

Набір цих вправ – це один підхід, а зробити таких підходів потрібно три. Відпочинок між ними 10-15 секунд і знову в бій. Гарантую, якщо постійно і правильно їх виконувати – результат не змусить довго чекати!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.