До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам готує липень 2023

Тримайтесь міцніше за кермо життя, події набирають швидкості. Уважність і самоконтроль забезпечать стрімкий прогрес, переможне просування та досягнення мети.

ОВЕН

Не очікуйте та не вимагайте від себе зараз більшого. Дайте собі час відпочити та набратись сил. Ви приклали достатньо зусиль, і зараз необхідно перевести подих. Поставте на паузу початок чогось нового та зʼясування будь-яких відносин. Краще завершити те, що забирає сили, приділити час коханій людині, звернути увагу на себе та свої бажання. Саме це і стане основним джерелом життєвої енергії, необхідної для плідної роботи.

Реклама

ТІЛЕЦЬ

Не варто втрачати віру та опускати руки, навіть якщо щось йде не за планом. Це тимчасові випробування на стійкість наміру та гнучкість рішень. Чітко визначте, чого хочете, але довірте долі обрати найкращий шлях до цілі. Звичайно, все можна зробити самостійно, проте легше діяти спільно. Варто лише відкритись та прислухатись до порад зі сторони.

БЛИЗНЮКИ

Замість того, щоб стояти на місці та витрачати час на роздуми, подивіться ширше та оберіть із двох варіантів третій. Не давайте сумнівам стримувати вас. Вам ніщо не заважає рухатись уперед, крім власних думок. Маленькими кроками починайте діяти. Це покращить ваш фінансовий стан. Не намагайтесь зробити все й одразу. Розподіляйте час та витрати, уважніше придивляйтеся до партнерських програм. Зараз гарний час створити фундаментальну основу майбутнього відчуття безпеки.

РАК

Настав час пожинати плоди того, що було посіяно. Результати приємно здивують. Повернення речей, боргів, пропозицій приймайте вдячно, навіть якщо вам буде здаватись це дрібницями. Можливі зустрічі з колишніми, старими знайомими або друзями дитинства, — не відмовляйтесь. Саме від них може прийти допомога або перспектива довготривалих стосунків. Насолоджуйтеся спілкуванням та дружньою атмосферою, але дозовано, щоб емоційно не перенасититись.

ЛЕВ

Там де є вхід, завжди є вихід. Те, що сьогодні здається кінцем, може бути лише початком. Кожного дня знаходьте сили підніматись і йти назустріч новим подіям. Час йти вперед та змінювати життя на краще, робити переоцінку цінностей. Не бійтесь відпускати все, що здавалося важливим колись, а зараз не приносить радості. Обов’язково діліться своїми успіхами та досягненнями зі світом. Він чекає на ваші перемоги.

ДІВА

Достатньо лише вирішити, чим є бажання займатись, — і хвиля натхнення понесе у вирі творчих ідей. Це ваш зірковий час і можливість зайняти своє місце на зірковому Олімпі. Гарно пройдуть презентації та виступи. Головне — не боятися заявляти про себе та не шукати пояснень своїй бездіяльності. Просто робіть те, що подобається, діліться і не створюйте ілюзій на ранніх етапах. Відчуйте свободу та насолоду.

ТЕРЕЗИ

Вам сил вистачить на все, тож не зволікайте. Беріться сміливо за будь-які пропозиції та експериментуйте. Будьте готові до змін у професійному або особистому житті, на які не могли довгий час наважитись. Те, що вже не приносить задоволення та бажаних результатів, потребує нововведень та переходу на новий рівень, але досягти цього можна лише у партнерстві, тому прийміть рішення, з ким продовжите свій шлях.

СКОРПІОН

Хоч би як вам хотілося всидіти на своєму комфортному місці, на вас є інші плани. Спокусливі пропозиції будуть сипатись звідусіль і матимуть різні наміри. Будьте уважні, це може вас відволікти від того, на що ви давно чекали. Події наближаються з надзвичайною швидкістю, тому немає сенсу будувати плани, все відбудеться саме собою, швидко та несподівано, головне — не пропустити.

СТРІЛЕЦЬ

На роздоріжжі між учорашнім та завтрашнім необхідно визначитися з напрямком сьогодення. Не важливо, що було колись, не варто витрачати сили на роздуми про минулий досвід, підозри та недовіру. Відключіть відчуття та зробіть непохитне рішення, виходячи з холодного розсуду та раціонального бачення ситуації. Зараз є шанс швидко реалізувати задумане.

КОЗЕРІГ

Невдовзі у життя увійдуть доленосні події, які принесуть низку яскравих емоцій. Розслабтесь і віддайтесь почуттям. Немає сенсу намагатись зрозуміти, що і для чого відбувається. Час відпустити все і робити бездумні вчинки, як у дитинстві. Єдине, що варто зробити, аби не втратити звʼязок з реальністю, — це встановити термін цьому безглуздю.

ВОДОЛІЙ

Подбайте про внутрішній спокій. Спробуйте відчути насолоду від того, що від вас нічого не залежить. Увійдіть у стан глядача, який із цікавістю спостерігає за подіями дня. Знайдіть час для прогулянок, душевних розмов, простих речей, які приносять задоволення. Створіть атмосферу тепла та затишку, придбайте щось гарне та цінне собі на згадку про цю мить життя.

РИБИ

Вашу щирість та відкрите серце відчуватимуть люди і, мов метелики, летітимуть на світло, але серед них будуть ті, якім потрібне не ваше тепло, а ваші можливості. Будьте уважні до оточення. Не розповідайте про те, що маєте і чого бажаєте. Краще тихо робити свою справу, і нехай про успіхи розкажуть ваші досягнення.

Текст: Анастасія Талько

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.