До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: чим ми запам'ятаємо жовтень 2023

Місяць зльотів та падінь, азарту та виграшів, авантюрних пропозицій та бажань, – час щось повністю змінити у сферах, де давно не було яскравих емоцій. Буденність буде давати відчуття нудьги, тому краще, що можна зробити, – це створити собі свято або сісти за планування подій на наступний рік, щоб не виникало бажання шукати пригод.

ОВЕН

Hacтає вдалий період для втілення намірів. Не бійтеся приймати складні рішення. Настав час підкорювати нові вершини. Дійте впевнено. Хоча власних сил вам має вистачити, не відмовляйтеся від допомоги. Будьте переконані в своєму успіху і реалізації ваших ідей.

Реклама

ТІЛЕЦЬ

Увімкніть раціональне мислення. Перед прийняттям рішення проводьте аналіз, зважуйте всі "за" та "проти". Не нехтуйте порадами обізнаних людей. Щоб вирішити проблему, слід зробити ставку на логіку, а не почуття. Емоції несуть небезпеку, тому краще тримати себе в руках.

БЛИЗНЮКИ

Дотримуйтесь встановлених правил. Добре відома стежка допоможе не допустити фатальних помилок. Зараз найкращим рішенням буде виправдати очікування оточуючих та не вступати з ними в конфлікт. Всі спроби взяти верх не приведуть до успіху, а тільки порушать рівновагу.

РАК

Дійте відкрито. Прямота та чесність мають переважати у спілкуванні та партнерстві для вашого подальшого зростання. Також варто взяти більшу частину відповідальності на себе. Ви маєте стати лідером для того, щоб люди пішли слідом. В жодному випадку не приховуйте інформацію, аби згладити кути.

ЛЕВ

Важливо зберігати самоконтроль. Зфокусуйтесь на внутрішніх відчуттях та думках. Будьте уважні до голосу інтуїції. Треба тримати руку на пульсі, але при цьому трохи сповільнитись, зменшити активність. Не приймайте поспішних рішень та не робіть висновків, виходячи з зовнішніх проявів людей. Істина криється глибше.

ДІВА

Прийде час, коли все стане на свої місця. Вірте в позитивний випадок та чекайте вирішального моменту. А до того часу слід звернути увагу на духовну сторону життя. Вам варто відійти від матеріальних бажань і рухатися в напрямку істинних цінностей – любов, родина тощо. Дійте по совісті, не намагаючись грати на два фронти.

ТЕРЕЗИ

Довіртеся собі, партнерові або колегам. Немає причин сумніватися. Всі обіцянки щирі та будуть виконані в термін. А ваш союз з коханою людиною витримає будь-які перешкоди, якщо заснований на взаємності, коли люди потребують один одного і розуміють це.

СКОРПІОН

Важливо підтримувати комунікацію з усіма людьми, включеними в процеси навколо вас. Виконуйте вказівки керівників або наставників, не ухиляйтесь від обов'язків. Будь то сімейні справи або робочі, важливе розмежування: кожен має робити своє. Може проявитися незакрита проблема, пов'язана зі стосунками з іншою людиною. Дійте в відповідності з обставинами, не гарячкуйте.

СТРІЛЕЦЬ

Проживіть свій біль. Потрібно поглянути правді в очі і прийняти неприємну ситуацію. Ви все бачите і знаєте. Спостерігайте за собою, відстежуйте власні почуття. Ні в якому разі не заперечуйте свої емоції. Стримування приведе до неконтрольованої агресії, насамперед до самого себе.

КОЗЕРІГ

Проявляйте любов та повагу до оточуючих. Будьте великодушні. Однак варто залишатися наполегливими та не відходити від поставленої мети. Об'єднайте в собі м'якість та силу волі. Є ризик дати слабину. Однак бажання відійти від справ та цілі – це крок до деградації. Тому плекайте в собі стійкість.

ВОДОЛІЙ

Щоб не відбувалося – відпускайте: ви повинні лише спостерігати зі сторони і аналізувати. Займіться своїми думками, приведіть їх до ладу, обміркуйте план майбутніх дій. Навчіться приймати реальне становище речей, бо недоречні намагання щось виправити лише погіршать стан.

РИБИ

Вчасно приймайте рішення, навіть якщо для цього вам потрібно в прямому сенсі піти. Ви маєте шанс вирватися, і слід нимм скористатися. Важливо не озиратися назад, не жалкувати. Вдалим рішенням буде залишити роботу або відносини, де немає зростання. Не тіште себе ілюзіями, що щось покращиться. Зробіть ривок у краще життя.

Текст: Анастасія Талько

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.