До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам готує вересень 2023

Місяць нових знань і довгострокових цілей, в основі яких стоїть не бажання довести комусь щось, а прагнення отримати безцінний досвід на шляху до майбутніх перемог. Зберігаючи спокій та не звертаючи уваги на все, що може збити або відволікти від намічених планів, легше прийти до розуміння власних цінностей, які можуть вкрай відрізнятись від того, що раніше здавалось важливим.

ОВЕН

Проявіть свій характер, згадайте сильні сторони та впевнено заявляйте про власні права. Достатньо знати, на що ви здатні, аби отримати бажаний результат. Незважаючи на радикальність ухвалених рішень, намагайтесь їх озвучувати обережно. Утім, не здавайте своїх позицій і не йдіть на поступки.

Реклама

ТІЛЕЦЬ

Не варто опускати руки, якщо все виходить не так, як хотілось би. Передивіться свої вимоги — можливо, вони завищені, тому не реалізуються, натомість лишають вас спокою. Поміркуйте, як можна реалізувати свої плани не власними ресурсами, а залучивши когось, хто в цьому вже досяг певних успіхів.

БЛИЗНЮКИ

Зараз, як ніколи, є можливість вийти переможцем у проблемній ситуації, яка давно назрівала. Для цього треба лише прибрати сумніви, сформовані на минулому негативному досвіді. Так, як було, вже не буде, тож не варто спиратися на колишні аргументи, — все одно результат не вийде таким, як ви могли уявити.

РАК

Вірогідно, очікується багато роботи, тому розподіліть час і сили, але не відмовляйтесь від цього, бо це робота на перспективу, яка в подальшому неодмінно дасть хороші плоди. Виділіть час на відпочинок і відновлення, а потім знову беріться за роботу. Ставтеся до втоми як до можливості зробити більше корисного та важливого для себе та для людей.

ЛЕВ

Краще за одного нового друга можуть бути лише десять старих. Вони відіграють важливу роль не лише загалом у житті, але й конкретно в цьому місяці, тому можна сміливо звертатися до них по допомогу. Навіть якщо вона буде незначною. Так потроху можна зібрати все необхідне для втілення своєї мрії.

ДІВА

Будьте уважними до тих, з ким маєте спільну справу або плануєте співпрацю. Може здаватися, що ви разом йдете до однієї мети, а насправді тут кожен сам за себе. Це той випадок, коли не треба розповідати про всі свої плани, краще залишити собі право обирати, з ким йти далі, та на якому етапі розійтись у різні сторони.

ТЕРЕЗИ

Доленосна зустріч із людиною, яка є прикладом того, чого б вам хотілося навчитись. Велика вірогідність знайти свого вчителя, наставника або людину, яка допоможе зрозуміти суть партнерських відносин. Не помітити таку людину буде важко, бо вона втілює правильність і мудрість. Спитайте поради, як створити вдалий союз двох протилежностей.

СКОРПІОН

Ви чітко знаєте, куди хочете прийти, та впевненно йдете туди, незважаючи на перешкоди, які зʼявляються на вашому шляху. Не зупиняйтесь, саме це вчить вас майстерності, показує, яких знань та навичок вам не вистачає, аби прийти до того ідеалу, на який ви орієнтуєтесь. Памʼятайте, що одному в полі воїну значно важче вижити, ніж у команді людей, які є майстрами своєї справи.

СТРІЛЕЦЬ

Закінчується важкий період і починається новий, сповнений радості, щастя та гармонії. Це можливість одним рішенням переписати сценарій життя. Головне — не орієнтуйтесь на ідеальні картинки, малюйте власну. Все, що вас буде бентежити, — це лише можливість побачити вразливі місця, які потребують вашої уваги та любові.

КОЗЕРІГ

Карʼєрне зростання, старт нового проєкту, початок чогось нового стануть центром вашої уваги, але не варто забувати про тих, хто поруч. Зробіть так, щоб усім усього вистачало, тоді зможете спокійно займатись улюбленою справою, знаючи, що все під контролем.

ВОДОЛІЙ

Можна розслабитися та насолодитися результатами, яких ви вже досягли. Дозволити собі деякий час нічого не робити, просто побути у стані задоволення. Відчути себе людиною, яка може сама обирати, чому бути чи не бути у своєму житті, та якій достатньо просто бути, щоб мати все.

РИБИ

Замість того, щоб ламати голову, куди краще піти та чим краще зайнятись, згадайте, що дає вам відчуття спокою, стабільності, — та сфокусуйтесь на цьому. Все інше просто забирає час і сили та не дасть бажаного результату. Що більше варіантів для вибору, то важче розгледіти те, що дійсно гідне вашої уваги.

Текст: Анастасія Талько

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.