До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Польські б’юті-бренди: на які звернути увагу

Ті, хто виїхав за кордон, стикаються з проблемою: брак звичних засобів для догляду. Розповідаємо, на які бренди варто звернути увагу в Польщі: адже саме до цієї країни виїхало найбільше українців.

Для манікюру

Польський бренд Inglot має винятковий асортимент покриттів для нігтів різної текстури.

Реклама

Лінійка здатних дихати емалей О2М – це лагідні до нігтьової пластини покриття, широкий вибір відтінків, зручні пензлі, тож домашній манікюр не буде проблемою.

O2M Breathable Nail Enamel, Inglot

Тим, хто не використовує лаків, або хоче відновити нігті після гель-лаку, можна вибрати Eveline Cosmetics Therapy Total Action Nail Conditioner 8 в 1. Це найпопулярніший кондиціонер для нігтів у Польщі, і на те є причина: він коштує трохи менш як 2 євро, зміцнює нігті та змушує їх рости, надає їм здорового свіжого вигляду.

Therapy Total Action Nail Conditioner 8 in 1, Eveline Cosmetics
Для волосся

Засоби бренду Ziaja добре відомі українцям. Вони зазвичай мають приємний аромат і м’який, ніжний вплив. До того ж – справді бюджетні.

Легендарний шампунь для зміцнення тонкого волосся Joanna's Black Radish Shampoo з формулою, в основі якої екстракт чорної ріпи, – чудове рішення. Він покращує об’єм і природний блиск волосся. З цієї причини – дуже популярний.

Шампунь Black Radish, Joanna

Польський бренд Yope використовує до 92% натуральних інгредієнтів. Рідке мило, креми для рук, навіть засоби для очищення підлоги, шампуні й кондиціонери – всі мають гарні аромати й дуже миле паковання.

Для догляду за шкірою

У жодному разі не можна пройти повз засоби бренду з назвою Ministerstwo Dobrego Mydła ("Міністерство Гарного Мила"). До того ж бренд допомагає Україні. Ну й засоби його – візуальна та ольфакторна втіха. В асортименті – не лише мило! Є безліч засобів для тіла, волосся, обличчя – всі із симпатичним дизайном.

Один з найпопулярніших польських брендів – Glov. Його історія починалася з монопродукту: рукавички для масажу тіла. Сьогодні в асортименті Glov – щітки для тіла, гребінці для волосся, аксесуари для догляду за обличчям чи волоссям, а також безліч засобів. Підписатися на інстаграм бренду – обов’язково.

Тканинні маски бренду Pibu містять інгредієнти, що мають миттєвий вплив: просвітлюють, роблять шкіру гладкою, зволоженою і вирівнюють тон.

Польський бюті-концерн Miraculum, заснований у 1924, охоплює багато брендів. Колись під брендом Maraculum виходила навіть декоративна косметика – блиски для губ у круглій баночці були просто неймовірні: давали щільний глянсовий блиск, як у кінозірок. Сьогодні Miraculum випускає засоби для догляду за шкірою, і один з бестселерів – це засоби з вітаміном С, бустер та крем-гель.

Ніжний скраб Miraculum теж заслуговує на увагу: доступний за ціною, м’який за своїм впливом.

Мікровідлущувальний скраб для обличчя Thermal Water, Miraculum

Знаменитий польський бренд Pani Walewska, добре знайомий ще нашим бабусям, – досі продається в Польщі, у ностальгічному дизайні.

Покажіть це фото бабусям, щоб викликати в них спогади про молодість. Pani Walewska

Креми для обличчя та парфумоване мило – must buy.

Крем-сироватка для рук і нігтів Pani Walewska

Базові, проте дуже достойні засоби можна пошукати в бренду Gracja. Зволожувальний крем Bio, приміром, містить виноградну олію, гель алое вера, вітаміни (зокрема А, С, Е, фолієву кислоту, холін, ніацин й інші вітаміни групи B) та гіалуронову кислоту.

Зволожувальний крем Bio, Gracja
Для макіяжу

Неймовірний вибір декоративної косметики – у вже згаданих Inglot та Eveline Cosmetics.

На окрему згадку заслуговує бренд AA Cosmetics: всі засоби – лагідні до шкіри, гіпоалергенні за компонентним складом і належно протестовані.

Багатий асортимент косметики за доступними цінами має також бренд Joko.

Блиск для губ, Joco

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.