До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підвести риску: як наносити підводку цієї осені

Підведені очі – за лінією росту вій чи під бровою – великий тренд цієї осені. Приклади демонструють візажисти модних шоу

PPQ

"Графічні, розгонисті стрілки-банани на верхніх повіках. Ми надихалися готикою. Вийшло готично, але прекрасно. Це все підводка Le Metier de Beauté – і, щоби ви знали, його розробляли в Mont Blanc.

Реклама
Підводка, Le Metier de Beauté

Вийшло щось на кшталт чорнильної ручки: видає рівно ту кількість "чорнила", яка потрібна, – і тільки поки малюєш", – каже візажист Наоко Сінту, яка відповідала за б'юті-образи на показі Emilio de la Morena.

Emilio de la Morena

Стрілки-банани малювали візажисти посланниць Chanel, поєднуючи їх з металічними сірими тінями й мікрострілками біля лінії росту вій.

Chanel

Графічними лініями обмежилися на показі Mugler, і це мало вражаючий вигляд у поєднанні з чистою шкірою повік.

Mugler

Хуліганські крила-стрілки демонстрували у Versace, витончені стрілочки в поєднанні зі smoky-eyes – у Carolina Herrera, єгипетські стріли, ніби наведені вологим вугіллям, прикрашали очі моделей Chloe.

<b>очи черные</b>

Нові підводки виходять у цьому сезоні в Givenchy і YSL – і їх абсолютно точно не можна пропустити (хоча б через небанальний колір). Зручні пензлики, якими можна малювати тонкі лінії і широкі розчерки, є у Armani, Diego Dalla Palma і Chanel.

<b>Лайнер</b>

Більше краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Бьюти-тренд: Розовые очи

Бьюти-тренд: металлические губы

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.