До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хлоп’яцтво: наймодніші брови майбутнього сезону

У новому сезоні носимо брови по-новому: лінії стають рівнішими, зникає вигин

Richard Malone

"Брови стають маскулінними, тож намагаємося зробити їх прямішими й густішими. Це хлопчачі брови, як у Брук Шилдс і Наталі Портман", — пояснює візажист Пабло Родрігез, який відповідав за б’юті-образи на показі Richard Malone. Трохи блиску на верхніх повіках надають макіяжу свіжості.

Реклама

Візажист Том Пешо, запрошена makeup-зірка на шоу Oscar de la Renta, вважає, що головна ознака модних брів сезону — доглянутий вигляд. "Не драматичні, не "первозданні", а просто доглянуті, без жодних перекосів", — каже він.

Valentino

Щоб імітувати волоски брів, Пітер Філіпс, креативний директор з макіяжу Dior, використовував підводку. Лінсі Александер, відповідальна за макіяж на показі JW Anderson, вибрала засіб Brow Boost з маленькими волокнистими частинками, які наповнюють брови й надають їм того самого хлопчачого вигляду.

Ann Demeulemeester

"Все або нічого, — додає Лінсі. — Хлопчачі брови знову з нами. І вони повинні мати суперкрутий, легкий і природний вигляд. Супердоглянутий, але ніби з ними нічого не робили". Це виклик. Чи готові ми його прийняти?

DiorФото: Vincent Lappartient

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.