До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як зробити брови мрії за 5 хвилин

Модні брови сезону осінь-зима 2020/21 — доглянуті, не дуже графічні, м’які. Отримати такі від природи — генетичний джек-пот. Але на щастя, є засоби, які дають змогу імітувати природну красу.

Altuzarra

Ми вже цитували візажиста Тома Пешо, який вважає, що головна ознака модних брів сезону — доглянутий вигляд. "Не драматичні, не „первозданні", а просто доглянуті, без усіляких перекосів", — каже він.

Реклама
Oscar de la Renta

Цього сезону з’явилося багато нових засобів для брів, деякі з них справді вражають своїм форматом. Розглянемо їх ближче.

Олівець для брів Phyto-Sourcils Design відтінку Mocca, Sisley

Олівець для брів Phyto-Sourcils Design, Sisley, має зручний грифель на взірець креслярського. Відтінок Mocca, у якому ідеально збалансовані холодні тони, з’явився цього року. Олівець зручний завдяки пудровому хайлайтеру — можна відразу підкреслити зону під бровою, у найвищій точці, — і щіточці, якою можна зачісувати волоски вгору й розтушовувати пігмент.

Гель для брів Mad Eyes Brow Framer, Guerlain

Mad Eyes Brow Framer — засіб у форматі гелю, який видається через специфічну насадку-спонж з конусуватими щетинками. Бджолиний віск у складі допомагає гелю легше розподілятися волосками та створює ілюзію повніших брів; бавовняний екстракт розгладжує й ущільнює брови, а D-пантенол зміцнює їх.

Засіб для макіяжу та фіксації брів Brow Duo, Clarins

Засіб для макіяжу й фіксації брів Brow Duo, Clarins, з’явився цієї осені. Він поєднує два продукти: тіні заповнюють кольором, а кольорова туш фіксує. Тіні мають пудрову текстуру на водній основі, яка тримається досить стійко. Туш — гелеву формулу, яку легко наносити. Вийшло 5 відтінків, і холодної, і теплої гами.

Олівець для брів Gel Twist Brow Liner, Artdeco
Оксамитно-гладкий стійкий олівець для брів допомагає правдиво імітувати об’ємні брови. Кремово-гелева формула незвична: під час нанесення вона ковзає й здається, ось-ось розтане, але швидко тужавіє — і тримається бездоганно. Вбудована стругачка дає змогу тримати "грифель" ідеально гострим. Єдине, чого бракує цьому олівцю, — веретенистого пензля для розтушовування. Але він є в іншій новинці Artdeco.
Ультратонкий олівець для брів Ultra Fine Brow Liner, Artdeco

Олівці з мініатюрними стрижнями дають змогу намалювати ідеальні брови з абсолютно правдивими волосками. Єдина їхня вада — швидко закінчуються. Засіб, якого стане надовго, теж вийшов в осінній brow-колекції макіяжу Artdeco.

Рідка підводка для брів Pro Tip Brow Liner, Artdeco

Рідка підводка для брів — зовсім нетиповий продукт, який дає змогу надавати форму, заповнювати й розчісувати брови. Вона має вітровий наконечник у формі скошеного гребінця, і якщо діяти сміливо, можна з одного маху намалювати акуратні волоски. Формула водостійка, тож макіяж триматиметься весь день.

Стійкий олівець для брів Artistry Studio Tokyo Edition, Amway

Це "однокласник" попереднього продукту, який вийшов ще навесні. Він дає ефект мікроблейдингу — добре промальовані волоски. Легко заповнює "прогалини" і може слугувати як самодостатній засіб, так і поєднуватися з улюбленими тінями або гелем для брів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.