До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це Голлівуд: тренди краси, утверджені зірками

У Голлівуді завершилася ще одна церемонія вручення нагород американської кіноакадемії "Оскар". За традицією вона завершується вечіркою, яку організовує журнал Vanity Fair. Коло запрошених тут ширше, ніж на церемонії, а правила макіяжу і дрес-код – більш демократичні. Проте, основні тренди краси зчитувалися легко. Знаменитості віддали перевагу стрижкам – боб і короткій піксі; експериментували з макіяжем всіх відтінків кави – від капучіно до еспресо; приміряли рожевий макіяж і повернули голлівудську класику: розкішна укладка плюс бездоганний макіяж. Але це ще не все. На червоній доріжці панувала різноманітність: жінки з різним кольором шкіри, з різною статурою, різного віку, – але всі гіпнотично красиві. Розглядаємо в деталях.

Мей Маск
Класика жанру

Трохи ностальгії, трохи пінапу – і багато конвенційної класичної краси. Це золотий стандарт Голлівуду. Зазвичай в такому образі – акцент на губах. Червону помаду в дусі див минулого приміряли Наталі Портман, Ліззі Джаггер, Айла Фішер. Але можна відступати від стандарту. Так, Тейлор Гілл воліла акцент на очах, але враження від образу залишилося не менш сильним.

Реклама

<b>классика голливуда Vanity Fair 2019</b>

Зріла краса

Не буде перебільшенням сказати, що найбільш харизматичний і привабливий вигляд мали дорослі знаменитості: Мей Маск, Джеррі Голл та інші. Стрункі, сміливі, неймовірно привабливі. Найкращі образи – в галереї.

<b>взрослые Vanity Fair 2019</b>

Стрижка на всі часи

Популярність стрижки боб не просто не вщухає, а, здається, тільки набирає обертів. Її обрали для червоної доріжки Шарліз Терон (причому стриглася вона прямо в день церемонії), Брі Ларсон, Кендалл Дженнер.

<b>стрижка боб Vanity Fair 2019</b>

Дивіться мені в очі

Перетворити свої очі в бездонні ночі довірили візажистам Дженніфер Лопес і Аманда Сейфрід. Кароліна Куркова вибрала більш лаконічний акцент на очах, а володарка статуетки за роль другого плану Реджина Кінг зважилася на накладні вії.

<b>с акцентом на глаза Vanity Fair 19</b>

50 відтінків шоколаду

Найпопулярнішим став макіяж всіх відтінків коричневого. Візажисти віртуозно підбирали гаму косметики так, щоб поєднувалися тональні засоби і для скульптурування, відтінки олівців і тіней, кольори помади. Радимо розглянути всі образи в деталях. Це дуже, дуже красиво, і надихає.

<b>50 оттенков бежевого</b>

Коротко і зрозуміло

З коротким волоссям (або укладками, що імітують коротке волосся) з'явилася ледь не половина гостей. Навіть Наомі Кемпбелл залишається вірною своїй стрижці, яку зробила перед показом Louis Vuitton у Парижі.

<b>буду краток Vanity Fair 2019</b>

Рожевий мотив

На тлі сміливих образів, які прозвучали як декларації сили і незалежності жінок, рожевий макіяж здавався екзотикою. Проте, харизма зірок, що його приміряли (Лілі Коллінз і Адріани Ліми), позбавила його легковажної конотації.

<b>в розовом свете Vanity 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.