До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 найбільших трендів краси на 2023 рік

Загальний аналіз образів на подіумах і в соціальних мережах останніх місяців дає змогу передбачити майбутнє (принаймні, у сфері трендів краси). Ось дев’ять найбільших трендів, на які варто звернути увагу 2023 року.

Y2K

Мерехтлива, футуристична епоха Y2K продовжить своє панування у 2023 році. "Я відчуваю, що молоде покоління переосмислює епоху через її кольори та текстури: металік, блиск і низку пастельних відтінків, що відбиваються як від CD-диска", — говорить візажист МарселоГутьєррес. Шукайте голографічні тіні, металізовані та матові деталі.

Реклама

Тепліші відтінки волосся

Відтінки волосся стають теплішими. Від блонду до каштанового, модні вилиски кольору волосся змінюються насиченими та теплими – згадайте осінній блонд Белли Гадід і медові пасма Кім Кардашьян. Ці об’ємні кольори відзначаються природністю – і пасують усім.

Ретромакіяж

Шкіра у 2023 році має світитися. Наприклад, подивіться на подіум Gucci весна-літо 2023 і хайлайтер "Старого Голлівуду", створений візажистом Томасом Де Клюйвером для імітації ефектів ретрофотознімання зі спалахом.

Прикраси для обличчя та тіла

У 2023 році буде ще більше тимчасових прикрас, які допоможуть перетворити обличчя й тіло на живе мистецтво. Незалежно від того, чи віддаєте ви перевагу прикрасам у вигляді веснянок, прикрашанню брів, як на шоу PeterDo, коштовним каменям "третє око", які обрала Ісамая Френч для образів на GiambattistaValli, чи безлічі сюрреалістичних акцентів (метелики, зірки, кристали), найближчими місяцями "інкрустації" набуватимуть дедалі більшої популярності. Але якщо ваш стандартний макіяж доволі мінімалістичний, спробуйте 3D-тренд хоча б у манікюрі.

Багато підводки

Застосування підводки для очей зазнає великої кількості інновацій. Подовжені хижі стрілки залишаться в моді, але також у тренді будуть SirenEyes, несподівані деталі, як у випадку з перехресною підводкою Пітера Філіпса для Dior. Широкі стрілки відповідають духу відродження романтичної готики та гранжу, що наразі домінують в соціальних мережах. Нові технології допомагатимуть легко наносити підводку, а триматися вона буде ще краще.

Менше брів, більше веселощів

Тонкі (або відсутні) брови — тепер частина модного образу. Повернення тонких брів Y2K відбулося прогнозовано, як циклічний оберт після домінування пухнастих хлопчачих брів і підхід "менше означає більше" лишається в силі. MarcJacobs та Givenchy показали вибілені брови на подіумі, а DojaCat повністю збрила брови, щоб створити образ, який спочатку бентежить, а потім захоплює дух.

Saint Sernin

Догляд за шкірою як макіяж

Природний колір обличчя — новий макіяж. Покази Khaite і GabrielaHearst продемонстрували ефект від масок і процедур TataHarper, а BrandonMaxwell і ProenzaSchouler зосередилися на макіяжі без макіяжу, який дозволив свіжій шкірі посісти центральне місце. У Fendi та Altuzarra шкіра, яка мала майже оголений вигляд, була підкреслена хайлайтером або бронзером. У всіх випадках висновок один: ніщо не замінить досконалого догляду за шкірою.

Issey Miyake

Стрижки

Ще ніколи маллет не був таким суперечливим. Оновлені ітерації цієї класичної стрижки набули популярності в соціальних мережах, а стрижка wolfта "доросла" (і більш жіночна) стрижка "медуза" надихають на експерименти.

Досконалий манікюр

Дорогоцінних каменів, блиску та інших прикрас може бути багато, але головна тема 2023 року — це гарний вишуканий манікюр. За словами ТомаБачіка, нейл-майстра, який стоїть за культовим манікюром Дженніфер Лопес, немає нічого гіршого, ніж ідеальний колір, витрачений на недоглянуті нігті. "Зосередьтеся на належній підготовці, перш ніж робити покриття", — каже він.

Текст: CalinVan Paris
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.