До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

64-річна Шерон Стоун позує напівоголеною – і це найкраще, що ми бачили останнього тижня

Сяйлива усмішка, закинута голова, жодних слідів ретуші. 64-річна Шерон Стоун позує в бікіні (точніше, у нижній частині бікіні) та має приголомшливий вигляд.

Gratefully Imperfect on a Perfect Day – "З вдячністю, недосконала в бездоганний день". Саме такий підпис лишила зірка під фото. Зроблене сонячного дня десь біля басейну, воно зібрало чверть мільйона вподобайок.

Реклама

Чому ж воно знайшло такий відгук у соцмережах, які – українці знають це добре – можуть бути безжалісними та певною мірою мізогінними? Здається, тут зійшлося відразу кілька важливих чинників. По-перше, – щирість. Шерон справді радіє життю: примружені очі, голова закинута, поза розслаблена. По-друге, – немає фільтрів. Ми можемо бачити недосконалість контуру тіла та синці на ногах; тіні, що падають, як заманеться; і ракурс, що не намагається зробити реальність курованою. По-третє, – прийняття. Шерон вочевидь у комфорті з собою. "Легко бути в комфорті, коли в тебе такі форми", – каже внутрішній голос. Проте, – і ми засвоїли це чудово з інстаграмів Флоренс Пю, Ліззо та Ешлі Грем, – це не має нічого спільного з впевненістю в собі.

Шерон 64. Хтось зауважить: "Вона має прекрасний вигляд у свої 64". Ні, друзі. Вона просто має прекрасний вигляд. Без огляду на вік, колір шкіри, розмір одягу або сивини. І, окрім того, щоб турбуватися про власну досконалість (або небездоганність), акторка опікується й іншими речами.

Нагадаємо, у 2019 вона виголосила знамениту промову на "Оскарі": тоді вона повторила на сцені епізод з "Основного інстинкту", що змінив її життя. "У нас є повне право бути значущими, хоч яку форму сексуальності ми для себе виберемо – і нікому не дозволяється це в нас відбирати", – сказала тоді вона.

Бодипозитив (або, якщо хочете, – бодінейтральність) потроху опановує соцмережі. Наразі Селена Гомез виступила з TikTok-манфіестом "Я не буду втягувати живіт". А знаменитості все частіше відмовляються від гоління пахв. Так, Емма Корін з"явилася на обкладинці американського Vogue – і гордо демонструє волосся під пахвами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.