До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відновлення і детокс у велнес-центрі TheLifeCo Wellbeing в Туреччині

Туреччина — популярний напрям для пляжного відпочинку, куди тепер прагнуть усі, хто хоче відновити сили, сповільнити старіння і почати здоровий спосіб життя.

TheLifeCo Wellbeing в Анталії

Реклама

Турецький оздоровчий центр TheLifeCo Wellbeing, розташований у Бодрумі й Анталії, став тим місцем, де руйнують стереотипи. Прогресивний оздоровчий центр являє собою новий формат відпочинку, під час якого є можливість не просто приємно провести час і набратися сил, а й пройти ефективне лікування для боротьби зі старінням, використовуючи природні методи і не вдаючись до будь-яких втручань. Тут дбають про ментальний стан, проводять лекції з нутриціології, навчають здорового ставлення до їжі й тіла, а також пропонують розслаблювальні й відновлювальні процедури для зміцнення фізичного й психологічного здоров’я.

TheLifeCo Wellbeing в Бодрумі

У TheLifeCo Wellbeing стверджують, що цілком реально забезпечити антивіковий догляд за організмом за допомогою правильно підібраного здорового раціону й певних особливих методів лікування, які зручно пройти саме під час відпустки: до прикладу, лікування гіалуроновою кислотою або методом PRP (збагаченою тромбоцитами плазмою). Якщо ви адепт-початківець велнесу, то можете розпочати з більш щадної програми. TheLifeCo Wellbeing спеціалізується на питаннях здоров’я, схуднення і детокс-ретритах.

Багато знаменитостей уже оцінили подібний відпочинок і далі його практикують. Серед останніх гостей велнес-центру на березі Середземного моря модель Юліана Дементьєва. До послуг гостей пропонують спа, спортивні зали, освітні класи й зони відпочинку. Якщо й зважуватися на повне оздоровлення, то тільки там, де є море, сонце і бездоганний сервіс.

TheLifeCo Wellbeing в Бодрумі

Туреччина цього року може бути слушним напрямом, де тепло і краса навколишньої природи надихатимуть на проходження інтенсивних детокс-програм або інших інноваційних процедур. Однак якщо є можливість вирушити далі, то TheLifeCo Wellbeing також є в Пхукеті в Таїланді.

TheLifeCo Wellbeing у Пхукеті

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.