До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем назвала улюблені б'юті-засоби

42-річна Вікторія Бекхем – успішна бізнес-вумен, щаслива дружина і мама чотирьох дітей, а також людина, котра надихає мільйони жінок своїм стилем і зовнішнім виглядом. Природно, що шанувальниці британки постійно засипають її питаннями про секрети краси й улюблені засоби. Бекхем приховувати нічого й в одному зі своїх недавніх інтерв'ю б'юті-порталу Into The Gloss вона розповіла про продукти, які допомагають їй зберегти молодість.

У косметичці місіс Бекхем є місце як для бюджетних засобів, до прикладу, крему для тіла Skin Food Weleda, який вона називає своїм порятунком, так і продуктів, створених найкращими косметологами Нью-Йорка. Ще серед улюбленців дизайнера тональний крем Burberry Fresh Glow Foundation й консилер Cashmere Concealer, зволожувальний лосьйон La Mer й, звичайно, засоби з її спільної колекції з б'юті-гігантом Estee Lauder.

Реклама

<b>VBBeautyTips</b>

"Чим старшою я стаю, тим спокійнішою і кращою стає моя шкіра. Раніше у мене була проблемна шкіра, з'являлися постійні висипання й мені доводилося їх ховати. Сьогодні я знаю, що мені підходить, а від чого краще відмовитися, – розповіла Вікторія Бекхем в інтерв'ю. – Також лише з часом я знайшла свій ідеальний макіяж, але для цього довелося переглянути чимало невдалих фото з червоних доріжок".

Також Вікторія Бекхем розкрила секрети догляду зо волоссям. Фарбування волосся вона довіряє лише одному майстру – Ліззі, яка перебуває в Лос-Анджелесі. Причому в Лондоні дизайнер не фарбує волосся принципово через досить жорстку воду, яка в результаті не дає кольору розкритися сповна. З засобів, що стоять у неї на полиці, – шампунь й кондиціонер Oribe в фаворитах. "У них просто неймовірний запах", – зізнається Бекхем. Також вона радить влітку не знімати капелюха, адже як би всім не подобалися вигорілі пасма, сонце для волосся дуже небезпечне.

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Катрин Денев рассказала о своих бьюти-правилах

Что в косметичке у Карла Лагерфельда

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.