До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як я шукала кохання в Tinder: історія з продовженням. Частина 4

Наша героїня розповідає про свій досвід пошуку партнера в Tinder. Дуже відверто — і без купюр. Публікуємо четверту частину історії. Першу, другу і третю можна прочитати за посиланнями.

Моє заміжжя не передбачало спілкування з іншими чоловіками (заборонив чоловік, а коли любиш, то приймаєш правила гри). Тож після розлучення я з особливою втіхою повернулася до старих друзів-чоловіків, яких знаю довше, ніж функціонує тіндер. Тоді-то я й почала з’ясовувати, чому насправді "чоловіки з Марса, а жінки з Венери". Якщо цікаво, тисни вподобати й підписуйся на мій канал. (Схоже, пора його створити. Жарт.) Long story short, я виокремила сім стрижневих моментів, про які мають знати всі.

Реклама

1. Ми дуже різні. Мораль: нічого тут розуміти. Важливіше прийняти того, кого полюбили.

2. Чоловіки не впевнені в собі, вічно дивляться в дзеркало й таємно вживають безліч заходів, аби здаватися кращими (привабливішими, спортивнішими, енергійнішими, поважнішими etc.).

3. Вони ті ще пліткарі.

4. Багато хто з них має візуальний прототип і чітке розуміння образу того, кого вони шукають, включно зі зростом, кольором волосся, віком тощо.

5. Вони сентиментальні й вразливі.

6. Вони шукають комфорт. І саме він — вирішальний чинник для тривалих стосунків.

7. Вони не готові мати інтимні стосунки з усіма підряд. Нерозбірливість і сексуальний азарт — це давно застарілий міф.

Що зі мною не так або Коли зустрічаєш правильного хлопця, а він тобі не цікавий

Нехай це буде найнудніша частина моїх любовних історій. Але її треба розповісти — хоча б заради правильного хлопця, який раптово з’явився в моїх божевільних буднях.

Він регулярно писав, цікавився, як справи, пропонував привезти фруктів, водив у кіно, тримав за руку, завжди був готовий відвезти куди завгодно, а на свята дарував величезні пакети солодощів і нутелу (Thumb Up!!). Він розповідав, що стане багатим і знаменитим. Аргументовано, довго й осмислено. Слухаючи його доводи, я боролася зі сном і потягувала Moët & Chandon на його кухні.

Той вечір став вирішальним у наших стосунках. Після чергового келиха ми поцілувалися, він незграбно обійняв мене за талію, і я зрозуміла, що, напевно, варто залишитися — хоча б тому, що в мене не було сексу ось уже цілий місяць. Але викликала таксі й поїхала додому. Все тому, що в душі не відгукнулося, і не накрило хвилею, і не перехопило подих.

Я впевнена, що секс без любові неможливий. Навіть якщо це one night stand, напередодні треба закохатися, інакше це все не насправжки й нечесно стосовно себе. Впевнена, ви розумієте. Адже часто буває: знайомишся з новим чоловіком, ви спілкуєтеся, а потім бац! — і він більше не пише. Ви довго мучитеся похмурими думками, не беручи до уваги, що кохання не відбулося, — нехай навіть такого, щоб стало на одну ніч.

Ми бачилися з Містером Перспектива ще кілька разів; він зводив мене в кіно на фільм, який явно йому не подобався, але заради мене він витримав майже дві години страждань і відро попкорну. А я так і не закохалася. Можна було спробувати залишитися друзями, якби я чітко не розуміла: це той випадок, коли він завжди буде дивитися на тебе з надією.

І якби не ще одне АЛЕ. Якраз тоді в мій профайл увірвався ВІН. З довгим, як у LinkedIn, повідомленням про те, як складно знайти людину для спілкування, і як після тривалих стосунків і важкої розлуки не ймеш віри в життя й любов. І, звісно, про те, які гарні мої очі. Нічого банальнішого я ще не бачила. Але з фото в Tinder на мене дивився чарівний чоловік з неймовірною усмішкою. Його нерідна англійська була просто ідеальною. І я йому відповіла.

Далі буде.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.