До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Детокс у великому місті: як зустріти весну

Promotion

Як знайти баланс з навколишнім світом і з собою, зберегти хороше самопочуття у режимі дедлайнів, стресу і негативного впливу міського середовища, – у матеріалі vogue.ua.

Реклама
Режим харчування

Варто полегшити раціон: налягти на фрукти – замість фініків і цукатів. Віримо, що шоколад і еклери сьогодні і так ніхто не їсть; втім, тоді хто ці люди, через яких не протиснутися в Bassano і Honey? На сніданок добре готувати смузі: поєднання груша-шпинат-імбир, авокадо-кокосове молоко, гранат і журавлина. Кожен обід або вечерю супроводжувати великою порцією зеленого салату. Їсти сезонні овочі, рибу і зелень. Щедро посипати їжу мікрогріном і насінням льону або горіхами. Все це дає енергію, але не перенасичує.

Архів Vogue
Тренування

Уже можна починати бігати на свіжому повітрі – на вулиці досить тепло. Тим, хто насилу переносить біг, можна практикувати довгі прогулянки. Режим фітнес-трекера краще перемкнути з "зимової" норми 10 тисяч кроків на "літню" 15. Користуватися сонцезахисним засобом – неодмінно. Особливо тим, хто взимку практикував пілінги і лазер, а також ретинол у догляді.

Захисний флюїд SPF 30 "Детокс і відновлення", Yves Rocher

Набути баланс допомагають тренування, що розвивають м'язи-стабілізатори: це і йога, і пілатес на реформерах, і петлі TRX, і вправи з півсферою BOSU, і слеклайн – ходьба по канату.

Враження

Очі, які всю зиму бачили переважно сірий пейзаж за вікном, екран монітора і серіали, потребують порції прекрасного. У Києві триває безліч виставок; огляд найцікавіших дивіться тут. Колекціонувати враження не заборонено: можна взяти собі за правило щодня робити фото не для соцмереж та громадського схвалення, а для особистого архіву. Це можуть бути поки що голі гілки дерев, сирий ґрунт, шматочок неба. Або елементи архітектури, випадкові перехожі і котики.

Аромати

Створити дружній ольфакторний простір будинку – неочевидний трюк, але він відмінно спрацює. Наповнюють радістю буття аромати цитрусових (лайм, базилік і мандарин – канонічне поєднання), грейпфрута, лайма. Аромати лемонграса і вербени заспокоюють і створюють безтурботність. Запахи томатної гички, конвалій або неролі – нагадують про те, що скоро настане справжня весна. Свічки, дифузори, аромалампи – є з чого вибирати.

Дифузор Vitruvi
Б'юті-ритуали

Методичний щоденний догляд за шкірою – це приємне доповнення до медитації, а для багатьох – і адекватна альтернатива. Це якщо не згадувати вже про те, що правильний догляд нейтралізує шкідливий вплив агресивного міського середовища, яке на 80% винне в передчасному старінні шкіри. B Yves Rocher є окрема лінія Elixir Jeunesse, де кожен засіб містить висококонцентрований екстракт афлої.

Ця рослина росте на високогірних плато острова Мадагаскар, здатна відновлювати свою кору і захищатися від зовнішніх агресивних впливів.

Дослідження довели: екстракт афлої підсилює захисну функцію шкіри і допомагає відновлюватися волокнам колагену. У всіх засобів лінії: приємний рослинний аромат і оформлення в зеленій гамі, якої так гостро хочеться весною. Денний флюїд для обличчя "Детокс і відновлення" захищає від зовнішніх забруднень – найдрібніших частинок сажі, побутового пилу, токсинів. Крім афлої, його склад збагачений екстрактом морінги. Морінга – суперфуд для шкіри; це посухостійке африканське дерево, олія насіння якого – антисептик і антиоксидант. Воно стимулює обмін речовин у шкірі і повертає їй природне сяйво.


Денний флюїд для обличчя "Детокс і відновлення", Yves Rocher

* При купівлі будь-якого засобу з гами Elixir Jeunesse Yves Rocher дарує покупцям міцелярну воду-гель "Детокс і відновлення".

Підготовка до відпустки

Можна почати готувати подорож мрії, вивчати напрямки і перельоти. Ну або принаймні збирати мудборд: фото пейзажів, що надихають, поради тревел-блогерів. Очікування свята часто радує не менше, ніж саме свято.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.