До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Останньої миті: б'ютіподарунки на будь-який бюджет

Vogue UA вибирає подарунки на різний бюджет. Тут знайдуться ідеї, що подарувати мамі, що подарувати подрузі, що подарувати колегам, учителям, родині, коханим, собі або просто дорогим серцю людям.

До 500 грн

Доступні й прекрасні у всіх сенсах продукти часто виходять у брендів, відповідальних по відношенню до навколишнього середовища і принципів сталого розвитку. Серед них — Yves Rocher, The Body Shop, український Moon Rune, а також La Roche Posay, Vichy тощо.

Реклама

Теплий аромат помаранча і шоколаду, що огортає і піднімає настрій. Можна дарувати колегам і запалювати в офісі (ми в редакції Vogue так і робимо).

Парфумована Свічка Апельсин в Шоколаді, Yves Rocher, 265 грн.

Санітайзер, який дозволяє наповнити гедонізмом навіть утилітарний момент з дезінфекцією шкіри рук.

Суперекологічний засіб, твердий бальзам для волосся. Потребує мінімум води при виробництві, залишає менше вуглецевого сліду під час транспортування за рахунок сухого формату. Упаковкою з берести потім можна розпалити камін.

Твердий бальзам для волосся "COCONUT" з олією балійського кокосу й токоферолом, Moon Rune, 429 грн.

Для молодих мам з дітьми, для людей з чутливою шкірою, для всіх, чия шкіра потребує особливої турботи, особливо в холодну пору, — бальзам, що відновлює захисний бар'єр шкіри.

Бальзам La Roche Posay Cicaplast Baume В5 заспокійливий, відновлювальний для шкіри дітей і дорослих,La Roche Posay, 229 грн.

Panier des Sens Radiant Peony Skin Makeup Remover сподобається тим, хто любить м'який мереживний аромат півонії. У складі — екстракт цієї квітки, а також гідролати волошки і дамаської троянди.

Panier des Sens Radiant Peony Skin Makeup Remover, 296 грн.

Для тих, хто ходить до спортзалу або басейну, – мініатюрний гель для душу 60 мл та легендарний баттер для тіла з ароматом оксамитової троянди.

Подарунковий набір Британська Троянда, The Body Shop, 290 грн.

Тканинні маски — завжди чудовий сувенір. І як доповнення до основного подарунка, і як приємний сюрприз, коли вирушаєш у гості туди, де приємні дрібниці захочеться вручити кожному. Така маска незамінна для afterparty. Бренд пропонує також маски-шкарпетки, маски-рукавички та безліч варіантів патчів.

Тканинна маска Dragon Fruit, IROHA, 100 грн.
До 1 000 грн

Роликовий масажер Payot виготовлений з блискучого цинку і допомагає позбутися набряклості. Потрібен на кожному туалетному столику.

Роликовий масажер для обличчя Roselift, Payot, 659 грн.

Набір Vichy 89 святково упакований і може стати чудовим подарунком — собі, сестрі, мамі, подрузі. У складі 89% термальної води Віші та гіалуронова кислота; бустер — перший етап у догляді; він може бути базою під будь-яку сироватку або макіяж, а гель під очі містить кофеїн, щоб ранок після новорічної вечірки був добрим.


Набір Vichy Mineral 89: щоденний гель-бустер (дві упаковки, 50 мл и 4 мл), гель з кофеїном для шкіри навколо очей, 899 грн.

Стилістка Аня Гончарова розвиває український бренд нішевої парфумерії Trip:tych. Композиції для нього розробляє парфумер Євген Лазарчук, який надихається красою природи й традиційними для України рослинами: чорнобривцями, маками, лататтям і гірким полином. Чудовий подарунок тим, хто живе за кордоном і сумує за батьківщиною.

Парфумований гель для миття рук і тіла Полин Гіркий, Trip:tych, 590 грн.
До 1 500 грн

Неймовірної, космічної краси хайлайтер — для всіх, хто любить макіяж і ніжне сяяння шкіри. Секрет: його можна використовувати не лише для вилиць, а й між лопаток, і на ключицях, і на гомілках, і на декольте. Нічого екстра, тільки м'яке світіння й напівтони.

Хайлайтер-пудра Prisme Libre Highlighter, Givenchy, лімітований випуск, до 1600 грн.

Наволочка з шовку полірує шкіру обличчя й пригладжує лусочки волосся, щоб пасма ставали гладенькими й атласними на дотик.

Наволочка з шовку і сатину, Mon Mou, 1390 грн.

Щороку Kiehl's перевдягає свої флакони до Різдва. Колаборації бренду з відомими художниками вже стали легендою: серед них були Джефф Кунс і KAWS. Цьогоріч принти для пляшечок розробила француженка, ілюстраторка Мерілу Форе (Marylou Faure), яка працює у яскравому, грайливому стилі й привертає увагу до соціальних і етичних питань.

Тонік для обличчя Calendula, Kiehl's, 1462 грн.

Кондиціонер для вій трохи вибивається за межі бюджету в 1,5 тис. грн, проте він того вартий. Він дійсно допомагає відростити вії — довгі, загнуті, дуже гарні. У складі немає гормонів, тільки пептиди, ліпіди, біотин, екстракт зеленого чаю, насичений пантенол. Перевірено. Працює.

Кондиціонер для вій Advanced, Revitalash, 1560 грн.

Orthomol Beauty — курс вітамінів на 7 днів у так званій демоверсії — зараз можна купити зі знижкою за 1293 грн. Ми тестували їх у редакції багато разів — і допомагали своєму волоссю та шкірі сяяти. Радимо.

Вітамінний комплекс Orthomol Beauty, курс на 7 днів, 1293 грн.

Це абсолютно неможливо пропустити. Ніжна шовкова сироватка для шкіри навколо очей з оновленої екологічної та sustainable-лінійки Kenzoki продається з величезною знижкою. Її варто було б купувати і за повну ціну, але зараз — ідеальний момент.

Сироватка для шкіри навколо очей Youth Flow, Kenzoki, 1450 грн.
До 3 000 грн

Легка, як флюїд, рідка, як вода, поживна, як олія, ефективна, як сироватка — саме такі характеристики має олія Abeille Royale Guerlain. До того ж вона божественно пахне. Прекрасний подарунок будь-якій жінці від 20 до 100.

Олія для обличчя Abeille Royale, Guerlain, 1882 грн (звичайна ціна близько. 3000 грн)

Колекція Acidic Bonding Concentrate, Redken — просто неперевершений подарунок білявкам. Дійсно один із геніальних винаходів, який поліпшує якість волосся.

Шампунь 576 грн, кондиціонер, 659 грн і незмивний засіб з догляду за кінчиками пошкодженого волосся, близько 650 грн, усе з колекції Acidic Bonding Concentrate, Redken

Подарунок дівчині або дорослій жінці, яка вміє й любить носити квітковий принт, аромат Miss Dior Eau de Parfum, який миттєво переносить в атмосферу квітучих лук. Аромат-радість, аромат-свято, аромат — гімн жіночності та силі.

Miss Dior Eau de Parfum, 2900 грн.

Засіб, від якого ми в захваті: живить шкіру і надає золоте мерехтіння. Стане в нагоді, щоб блищати в період новорічних свят, і влітку, коли почнеться сезон голих ніг і ключиць.

Живильна олія для тіла, що надає сяяння шкірі, Nourishing Glow, HydroPeptide, 2145 грн.

Проста й дійова процедура домашньої карбокситерапії від японського бренду Dr.Medion — це подарунок з wow-ефектом. Дарувати всім, хто хоч якось захоплений темою краси та догляду за собою: люди будуть у захваті.

Карбокситерапія у пляшечці бікомпонентний гель SpaOxy Dual Gel СО2, Dr. Medion, 2240 грн.

Нова сироватка Clinique розгладжує шкіру і надає їй юного вигляду завдяки ретиноїдам, гіалуроновій кислоті й комплексу CL1870 Laser Focus у складі. Ідея для подарунка мамі.

Сироватка інтелектуальна антивікова Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum, Clinique, 1908 грн.

Маска-ексфоліант, яка миттєво надає шкірі яскравості, незамінна у підготовці до Нового року й після свят. Вітамін E, рослинні антиоксиданти та амінокислоти органічного походження м'яко очищають і надають шкірі сяяння та свіжості.

Ексфоліант, що миттєво робить шкіру гладенькою, Eisenberg

Набір для сяйва шкіри італійського органічного sustainable-бренду [ comfort zone ] включає три засоби: есенція з мікроводорстями Microalgae Essence (25 мл), Поліпептидний антивіковий живильний крем Polypeptide Rich Cream, Крем-бальзам, що відновлює. Універсальний подарунок для будь-якого віку.

Набір "Glow Trio" Skin Regimen Glow Trio Kit, [comfort zone], 3150 грн.
До 5 000 грн

Іскристі альдегіди, троянда, жасмин — три акорди, на яких тримається справжнє свято (та Chanel №5). Дарувати мамі, бабусі, вчителю, наставнику. І тому, хто тільки відкриває для себе парфумерію: формувати смак краще з дитинства.

Chanel №5 Eau de Parfum, 3756 грн.

Адвент-календар дає змогу продовжити відчуття свята. Прекрасна ідея для подарунка б'ютіголікам. Немислимої краси адвент вийшов у ЦУМ. Тепер і в Україні є традиція випускати адвент-календарі розкішних універмагів, нарівні з Liberty London, Selfridges, Neiman Marcus тощо.

Адвент-календар "Лускунчик", ЦУМ, 4000 грн.

Легендарна маска з чорною трояндою, якій довіряють свої обличчя багато знаменитостей світу, отримала продовження у вигляді шовковистої емульсії для тіла. Все той же аромат, все та ж ковзаюча текстура. Суцільна розкіш і чуттєве задоволення. Так, ми знаємо, це звучить як перебільшення, але просто спробуйте. До слова, ідея для подарунка людині, яка має все.

Зволожувальна емульсія для тіла Black Rose Beautifying Emulsion, Sisley, 4950 грн.

Розкішна колаборація Acqua di Parma Blu Mediterraneo з Домом Emilio Pucci — привід згадати про красу середземноморських ароматів з нотами інжиру Fico di Amalfi. Солодкувато-свіжий, із ледь відчутним молочним підтоном, цей аромат — втілення Dolce Vita.

Набір Fico di Amalfi, Acqua di Parma, 3500 грн.

Безпровідні технології, рівномірне нагрівання та здатність створювати локони мрії, а не тільки випрямляти волосся, – ось суперсили цього приладу. Гаряче рекомендуємо у подарунок найкращій подрузі (або собі). Зараз на прилад діє знижка, і це чудовий шанс отримати гаджет, який можна возити в машині або тримати в ящику робочого столу, щоб зачіска будь-якої миті виглядала бездоганно.

Щипці для волосся BaByliss 9000RU, 4449 грн. (замість звичайних 5999)
до 10 000 грн

Якщо придбати Clipse Beauty Box категорії Platinum за 9900 грн, то можна заощадити мінімум 11 тис. грн. Але навіть без цього б'юті-бокс — просто фантастична ідея для подарунка дівчині. І селект брендів, і наповнення — вище всіляких похвал. Начебто філія бьютімагазину — і все в одній коробці. Є навіть мініатюра знаменитої "маски Попелюшки" Valmont.

Величезна розкішна свічка Diptyque прикрасить вітальню, кабінет, бібліотеку або хол і наповнить їх амбровим ароматом. Ємність для неї зроблено вручну з теракотової глини (звісно, в неї потім можна буде висадити орхідеї або використовувати для зберігання).

Свічка на два ґноти Ambre Candle, 1,5 кг, Diptyque, 9830 грн.

Lust in Paradise — найдружелюбніший аромат із усіх можливих. Він не подобається лише тим, хто любить складні, важкі, тягучі й солодкі композиції. Всі інші від нього зазвичай божеволіють.

Lust In Paradise, EX NIHILO, 8190 грн.
Коли ціна не має значення

Сироватка, зволожувальний крем і крем для шкіри навколо очей із золотої колекції Pure Gold від La Prairie оновлюють і наповнюють обличчя сяйвом. Просто фантастика у пляшечках.

Сироватка, зволожувальний крем і крем для шкіри навколо очей із золотої колекції Pure Gold від La Prairie

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.