До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 надзвичайних б’юті-засобів, про які мало хто знає

Vogue.ua розповідає про суперкруті б'юті-засоби, знайомі лише вузькому колу експертів. Спойлер: бажання придбати їх після прочитання одразу зростає.

Роликовий масажер S Carat, ReFa

Це пристрій, про який розповідає художник з макіяжу Вел Гарланд. Їй немає рівних у створенні бездоганної шкріи, так що візажисту можна довіряти. Вона кладе масажер в холодильник (або охолоджує будь-яким іншим способом), а потім водить ним по обличчю знизу догори. Це допомагає зняти набряки під очима та покращити кровообіг. Форма кульок придумана спеціально для того, щоб обробляти області навколо очей та губ. Вел каже, що, коли доводиться працювати з нервовими та напруженими клієнтами, прилад по-справжньому рятує.

Реклама
Набір для макіяжу Kryolan Supracolor

Для сезонних показів візажист Діана Кендал створила немало образів із використанням яскравих відтінків. Щоб експерименти з яскравими образами не провалилися, Кендал радить використовувати не пудрові тіні, а кремові: їх простіше наносити та розтушовувати, окрім того, вони не "запилючують".

Чорна маска-плівка Suction Black Mask, Pil'aten

Секретна зброя візажиста Фульвії Фарольві, яка працювала ледь не з кожною популярною моделлю: від Жизель Бюдхен до Джіджі Хадід. Чорну маску вона використовує і сама. Раз в тиждень після душу наносить її товстим шаром на Т-зону і через 30 хвилин різко знімає. Щоб було простіше, Фульвія радить наносити маску рівномірно і слідкувати, щоб по краях шар був щільним. Каже, що це прекрасний засіб для підтримування чистоти пор у перервах між візитами до косметолога.

Помада для волосся на водній основі Cock Grease XXX

За неї ручається Сем Макнайт, стиліст по зачісках, який працював на величезних показах (від брендів Fendi, Chanel) та для відомих людей (принцеса Діана, Леді Ґаґа). Для своїх незвичних образів він часто використовує старомодну помаду для волосся, яка закріплює зачіски значно краще за типові засоби, вона робить його важчим і допомагає справді лежати рівно. Окрім того, зволожує шкіру голови та змивається водою та шампунем без будь-яких зусиль.

Парові бігуді Steam Setter Rollers, Caruso

За них голосує стиліст по зачісках Джеймс Печіс. Цікаво, що цей крутий каліфорнійський хлопець починав як скейтбордист, потім перетворився у панк-рокера і тільки тоді – у перукаря. Його фантазія не знає меж: він використовує для створення зачісок вишивальні голки, садові дроти та інші підручні інструменти. Тим цікавіша його любов до олдскульних парових бігудів. "Перукар, для якого я був асистентом вперше у житті, Макс Пінеллі, викоритовував їх, – каже Джеймс. – Вони нагріваються парою. Наливаєте воду, а потім нагріваєте бігуді, по одному. Завдяки парі волосся має глянцевий вигляд, а кучері тримаються довше".

Масло для обличчя, Butter

Том Пешо може давати уроки "зваблення". Можливо, тому що він француз. Або тому, що його візитна картка – образ зі звабливими "французькими" чорними підведеними очима та пухкими, трохи розмазаними губами, які мають вигляд зацілованих. Як би там не було, будь-яка його порада заслуговує уваги. А особливо та, яка стосується блискучої шкіри. "Обожнюю аромат цього засобу. – каже він. – Хоч він і масляний, але не відчувається після нанесення. До того ж, на відміну від інших олійок, не заважає макіяжу добре "лягати".

Японські ватні палички-ліпучки, Daiso Japan

Їх рекомендує візажист Робін Блек, засновниця Instagram-акаунту @beautyisboring_. Образи Робін виділяються: якщо помада, то яскрава, майже кислотна, якщо стрілки – то такі, які нагадують про заняття з каліграфії. Загалом, права на помилку немає. "Ці палички – геніальний винахід, коли потрібно відкорегувати макіяж, – каже вона. – Один кінець у них звичайний, ним можна поправляти помаду, а інший – загострений, так що ним легко збирати туш та тіні, які осипались. До того ж, кожна паличка має власну упаковку. Їх зручно носити в косметичці".

Гідророзчіска для волосся, Club Roots

Ця розчіска призначена для догляду за шкірою голови. У неї є резервуар, який можна заповнити олійкою або сивороткою, і розприділити засіб по волоссю без зайвих клопотів. Стиліст по зачісках Крістін Есс каже, що використовує кокосову олію для волосся перед сном, щоб зволожити свої сухі локони".

Ванночки для зняття лаку, Zodaca

Тейсі Лі, зірковий майстер з манікюру, – досвідчений гравець. Вона відповідальна за ідеальні та бездоганні кутикули Кейт Бланшет. Але якщо звичайні трюки Трейсі повторити майже нереально, то фокус зі зняттям лаку може повторити кожен. Вона використовує його, коли потрібно зняти акрилове або гелеве покриття, а також, тимчасові тіпси. "Ці ванночки працюють швидше та чистіше, ніж метод з фольгою та ватними аплікаціями, – каже вона. – Кожен резервуар потрібно наповнити рідиною для зняття лаку – і занурити туди палець. Зменшує час удвічі".

За матеріалами allure.com

By Lexi Novak

Фото: Molly Cranna

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Масажери для обличчя: добірка кращих

Найкрасивіші б'юті-подарунки на Новий рік

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.