До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найяскравіших б’юті-образів на Тижні високої моди

У Парижі минув Тиждень високої моди. Згадуємо б’юті-образи, які ще довго надихатимуть, і розповідаємо, хто стоїть за їхнім створенням.

Dior

Макіяж: Пітер Філіпс

Реклама

Під час створення колекції натхненням для Марії Грації К’юрі слугувала колода карт Таро XV століття, що її розробили для герцога Міланського. Колірна гама — патиноване золото й старовинні коштовності. Одяг всіяла символіка й таємні знаки, а макіяж підкреслював загадковість і містику.

На ці фото, що прикрасили інстаграм Diormakeup, можна дивитися вічно.

@diormakeup

У традиційному відео Makeup Talks Пітер Філіпс розкриває таємниці створення образу й покроково описує процес нанесення тіней. Здається, що повторити цей образ — нескладно.

Giambattista Valli
Giambatista Vali Couture SS2021

Зачіски:Оділь Жильбер

Макіяж: Карін Вестерлунд

Б’юті-команда обігрувала тему об’ємів і надпропорцій, щоб підтримати настрій і тон колекції. Супероб’ємні зачіски прекрасно гармонували до всіх цих приголомшливих суконь з тюлю.

Візажистка Карін Вестерлунд привернула загальну увагу у квітні 2019, коли зробила образ лебедя для обкладинки Vogue CZ. За зачіски відповідала легендарна Оділь Жильбер, і їй вдалося передати дух 60-х: джерелом натхнення для команди були образи італійської топмоделі Бенедетти Барзіні й американської актриси й моделі Маріси Беренсон. Майстер спецефектів, знавець епохи Марії Антуанетти (це саме Жильбер придумала всі образи для однойменного фільму Софії Копполи) з усіма цими бантами, шовковими стрічками та живими квітами, стилістка зачісок на наших очах створила казку.

Giambatista Valli Couture SS2021

Стилістка й дизайнерка капелюхів Коко Люкіо вже не вперше працює з Джамбатістою Валлі: чорні банти й пов’язки на голову для показу Valli FW2021 — її рук справа. Цього разу Коко винайшла прикраси для волосся та вишукані квітчасті маски. Можливо, ми всі трохи втомилися від закритих облич, але Коко в дуже кутюрній манері нагадала нам, що маска може бути й розкішним аксесуаром — або запрошенням у казку. Втеча від реальності, якої всі ми потребуємо прямо зараз.

Schiaparelli

Автором образів, судячи з усього, був креативний директор бренду Деніел Розберрі. Про манікюр з показу ми розповідали тут.

Яскраво-червоні губи, золоті накладки замість манікюру, масивні прикраси — справа Ельзи Скіапареллі живе.

Хочеться роздивлятися кожну деталь.

Chanel

Зачіски: Дам’єн Буассіно

Макіяж: Лючія Піка

Лючія Піка створила макіяж, як на фото із 70-х: золотиста засмага, м’які smokey eyes і сяйлива шкіра. Ультрамодним його зробили брови, акцент у макіяжі робився саме на них.

Chanel Couture SS2021
Chanel Couture SS2021

Спеціально для показу в кутюрних майстернях Chanel виготовили складні прикраси для волосся у вигляді квітів ручної роботи.

Ці зачіски з бездоганно рівним проділом треба взяти на замітку: вони будуть доречні в будь-якій ситуації, від співбесіди до власного весілля.

Fendi

Макіяж: Пітер Філіпс

Цей показ ознаменувався тим, що на подіум вийшли моделі різних поколінь: від 18-річної дочки Кейт Мосс Ліли до 58-річної Демі Мур. Кастинг виявився разючим, а diversity — на висоті. Крісті Терлінгтон, Дельфіна Деллетре, Наомі Кемпбелл, Адво Абоа, Белла Гадід і Кара Делевінь, а також чоловіки-моделі, які демонстрували червоні губи й кутюрне вбрання.

Показ відкрила Демі Мур, зовнішність якої викликала хвилю обговорень. Для тих, хто переживає за перетворення знаменитості, даємо покликання на матеріал, чому чужа зовнішність — чужа справа. І публікуємо мінівідео, яке дає змогу переконатися: у Демі все добре. От би й у всіх так.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.