8 трендових сумок осені 2024 року, які варто купити вже зараз

Тренди сезону осінь-зима 2024/2025 вражають поєднанням практичності та реальної функціональності. Дизайнери зробили ставку на універсальність нових колекцій, аби вони не лише відповідали модним тенденціям, а й легко вписувались у реальне життя. Цьогоріч бренди приділили особливу увагу зручності та довговічності, роблячи нові аксесуари виправданою інвестицією. Проте серед новинок зустрічаються й уже знайомі гіти. Gucci оновлює культову сумку Jackie, Prada повертає Cleo та Galleria, а The Row демонструє свою незмінну Margaux. Серед нових форм — сумки-карго та видовжені варіанти "схід-захід". А декоративні елементи, як-от підвіски та дармовиси, стали яскравим акцентом.

Розкішні тоути для сучасної жінки

Bottega Veneta, Miu Miu, Ferregamo, The Row, Prada, Gucci

Сумки-тоути вже давно стали синонімом практичності, проте восени 2024 ми бачимо нові структуровані форми з верхніми ручками, виготовлені з преміальної шкіри. Вони стають елегантною альтернативою базовим робочим сумкам. Стильні та місткі моделі від Miu Miu, Gucci та Bottega Veneta забезпечують ультралюксовий апгрейд для вашого гардероба. Такі позачасові варіанти, як Margaux від The Row, Hug від Ferragamo та Buckle від Prada, залишаються класичними фаворитами в цій категорії.

XXL сумки на плече

Bottega Veneta, Chloé, Ferragamo, Loewe, Bottega Veneta

Для тих, хто завжди в русі й не може обмежитися мінімумом речей, тренд на XXL сумки — саме те, що потрібно. Великі сумки на плече від Chloé, Ferragamo, Loewe та Bottega Veneta не лише місткі, а й чудово пасують до богемного стилю. Їхній головний козир — простір, тож ви точно знайдете місце для всього, що необхідно. І нічого страшного, якщо доведеться витратити трохи часу на пошук ключів.

Витончені клатчі

Bottega Veneta, Ferragamo, Proenza Schouler, The Row

Цієї осені клатчі виходять на перший план, демонструючи, що вони можуть бути не менш практичними, ніж традиційні сумки на плече. Моделі від Bottega Veneta, The Row та Proenza Schouler зручні для носіння під пахвою і достатньо місткі для найнеобхіднішого. Окрім свого естетичного вигляду, вони додають образу невимушеності й елегантності.

Чарівні деталі

Coach, Bally, Fendi, Miu Miu

Декоративні елементи на сумках цієї осені вражають креативністю. Дармовиси, підвіски, буси, іграшки — все це додає грайливого акценту класичним моделям, представленим на подіумах Miu Miu та Coach. Ви можете прикрасити свою стару улюблену сумку або ж вибрати готові варіанти від Balenciaga чи Chopova Lowena, які вже йдуть з аксесуарами.

Класика поза часом

Prada, Gucci, Loewe, Bottega Veneta, Miu Miu

Якщо щось працює, навіщо це змінювати? Цього сезону бренди повернули свої знакові моделі, які стали бестселерами. Gucci представив оновлені Jackie та 1961, а Prada повернула свої Cleo та Galleria. Ці сумки доводять свою вічність та здатність залишатися актуальними незалежно від модних віянь.

Цінний вантаж

Chloé, Balenciaga, Chanel, Acne Studios

Сумки-карго стали справжнім хітом цього сезону, завдяки своїм численним зовнішнім кишеням. Це ідеальний вибір для організованих людей, які люблять мати попідруч все необхідне. Моделі від Balenciaga, Chloé та Acne Studios пропонують безліч варіантів для зберігання речей і роблять вашу сумку ще більш практичною.

Прямо і вузько

Alaïa, The Row, Jil Sander, Proenza Schouler, Khaite

Сумки "схід-захід" залишаються на піку популярності. Ці витягнуті, тонкі плечові моделі від Alaïa, Proenza Schouler та Khaite додають витонченості до будь-якого образу і стають одним із найелегантніших трендів сезону.

Сумки на зап’ястя

Alaïa, Prada, Alexander McQueen, Chanel, Chloé, Gabriela Hearst

Сумки-браслети знову в моді! Ці маленькі витончені аксесуари, прикрашені металевими кільцями або ланцюжками, стануть чудовим доповненням до будь-якого вечірнього образу. Вони не тільки стильні, але й практичні, адже залишають руки вільними. Сумки від Chloé, Prada та Chanel є справжнім уособленням вишуканості та функціональності.

За матеріалом vogue.co.uk

Популярне на VOGUE