КУПИТИ КВИТКИ

Коли менше — насправді більше: головний тренд сезону серед сумок

Пам'ятаєте торішній тренд на величезні сумки, в які можна було помістити цілий дім? Так от, часи змінюються, і мода рухається далі. Сьогодні в тренді — quiet luxury, "тиха розкіш". Це історія про мінімалізм, лаконічність та практичність. Ми дедалі частіше обираємо м'які сумки, з якими зручно ходити цілий день, адже вони вміщають усе необхідне — ноутбук, косметичку, гаманець — і залишають руки вільними. Але погодьтеся, буває й таке, що велика сумка перетворюється на непотрібний тягар.

Alaïa
Alaïa

Ось чому мода робить поворот у бік мінімалізму та пропонує нам звернути увагу на сумки "схід-захід" (East-West). Ці моделі отримали свою назву завдяки видовженій формі. Вони вже переживали хвилю популярності у 2004 році, коли Жан Поль Готьє представив свою версію сумки Birkin через плече для Hermès.

Сумки "схід-захід" чимось схожі на легендарну Baguette від Fendi, яку так любила Керрі Бредшоу з культового серіалу "Секс і місто". Але на відміну від багета, вони більш структуровані та прямокутні. Як приклад, можна згадати нещодавно перевипущену сумку Le Teckel від Alaïa або нову інтерпретацію сумки-боулінг від Miu Miu. Довга, вузька — ідеального розміру для мініатюрної парасольки — сумка "схід-захід" стане вашим ідеальним компаньйоном.

Повернення мінімалізму 1990-х років впливає не тільки на одяг, але й на аксесуари. Сумки "схід-захід" — це стильний та практичний вибір для сучасних жінок. Вони ідеально пасують до ділового стилю, їх можна носити і з повсякденними образами —на плечі або тримати в руці, як довгий жіночий гаманець. Звісно, туди не поміститься забагато, але всі ваші щоденні речі — цілком.

Отже, якщо ви шукаєте стильний та функціональний аксесуар, обов'язково зверніть увагу на сумки "схід-захід". Вони стануть яскравим акцентом вашого образу.

Seed Heritage
Seed Heritage
Area
Area
Oroton
Oroton
Mon Purse
Mon Purse
Saint Laurent
Saint Laurent
Loulou Studio
Loulou Studio
Jil Sander
Jil Sander
Dior
Dior
Alaïa
Alaïa
Christopher Esber
Christopher Esber

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.