До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші сумки українських брендів поточного літа

Сумка – мабуть, найважливіший жіночий аксесуар. З її допомогою можна правильно розставити акценти та навіть повністю змінити тон образа. Мінісумки на короткій ручці, моделі створені в техніці кроше, аксесуари неправильних геометричних форм і сумки розміру XXL, здатні вмістити все необхідне: Vogue.ua зазирнув у колекції українських брендів і зібрав наймодніші сумки поточного літа.

Vikele Studio

Український бренд Vikele Studio почав свою роботу в 2017 році. Кожна сумка марки – унікальна, оскільки створюється вручну майстрами бренду на мануфактурі в Києві. Цього літа радимо придивитися до компактного аксесуару в мʼякому коричневому відтінку. Така сумка пасуватиме як до розслаблених щоденних образів, так і до вечірніх нарядів.

Реклама

Kachorovska

У колекції Kachorovska можна знайти сумку-шопер Hanya, виготовлену в техніці кроше. На створення цього аксесуара бренд надихнула форма сумки для гольфу, а всередині є косметичка для необхідних дрібниць та цінних речей, яка створена в комбінації кроше та замші.

Bagllet

Додати літньому образу необхідних акцентів допоможе яскраво-рожева мінісумка українського бренду Bagllet. Аркоподібна форма, плавні лінії та невеликий розмір аксесуара забезпечують максимальну легкість та свободу в його стилізації.

Bevza

У колекціях Bevza, як і завжди, можна знайти закодовані символи та посилання. Сумка Grain з застібкою у формі колоска пшениці, яка доступна у білому та чорному кольорах, — це данина глибокому символізму, закладеному в найпростіших елементах — зерні, хлібі та позачасовій історії про підтримку та оновлення життя.

Litkovska

Зовсім нещодавно Litkovska оголосили про запуск нової лінійки аксесуарів, і першою моделлю стала сумка Zip Bag — справжнє втілення філософії бренду Ця сумка, створена з високоякісної шкіри, поєднує в собі елегантність та практичність, а завдяки продуманому дизайну й універсальним кольорам вона стане чудовим доповненням до будь-якого образу, як-от діловий костюм, вбрання на щодень або вечірній вихід.

Kate Kore

Червоний колір не втрачає своєї популярності вже декілька сезонів поспіль і, схоже, не полишить модний Олімп і поточного літа, і прийдешньої осені. Радимо звернути увагу на сумку від Kate Kore у насиченому червоному відтінку. Цей шкіряний аксесуар – справжній синонім елегантності.

JUNA

У колекції українського бренду JUNA представлені асиметричні замшеві сумки, що доступні в декількох пастельних кольорах. Поєднуйте їх з улюбленою сукнею, а для більш неформальних виходів обирайте лляний костюм чи "канадський смокінг".

HVOYA

"Менше – це більше", як стверджують HVOYA. Їхня базова сумка Niche з мʼякими лініями та відсутністю кричущих декоративних матеріалів, представлена у чорному та цегляному кольорах, – необхідна основа жіночого гардеробу.

Verbena Handbags

Відтінок Baby blue – помітний тренд поточного сезону. Український бренд Verbena Handbags зробили ставку саме на нього, представивши компактну сумку ніжно-блакитного кольору. Такий замшевий аксесуар – головний помічник при створенні найрізноманітніших образів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.