До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 головних покупок сезону весна-літо 2019

Весна вже на порозі. Ось-ось всі скинуть теплі пальта і пуховики і перейдуть на шкіряні куртки і класичні тренчі, а там вже і до шовкових суконь і повітряних блуз на вулиці – недалеко. Складання гардеробу – відповідальна справа, що потребує особливої підготовки. Vogue.ua склав список головних покупок сезону весна-літо 2019 з магазинів HELEN MARLEN, які можна придбати вже зараз.

Сукня

У сезоні весна-літо 2019 у центрі уваги – сукні з романтичними квітковими візерунками, прикрашені геометричними лініями або ж монохромна класика. Наші фаворити: силуетна сукня небесно-блакитного відтінку N°21 та повітряний образ з колекції Zimmermann.

Реклама
OSCAR DE LA RENTA

<b>Платья Helen MArlen</b>

Спідниці й штани

Лелітки, принт шовкових хустинок, горох, флористичні мотиви, етнічні візерунки – цієї весни просто необхідно придбати спідницю або штани, які cтануть головними акцентами в образі.

ROLAND MOURET

<b>Юбки и Брюки Helen Marlen</b>

Блузи

Повітряні блузи – правильна інвестиція в весняний гардероб. У магазинах HELEN MARLEN можна знайти варіанти на будь-який смак і колір – від романтичних блуз, прикрашених воланами і бантами, до моделей, натхненних естетикою Дикого Заходу.

ÉTOILE ISABEL MARANT

<b>Блузы и футболки Helene Marlen</b>

Джинси

Пошуки ідеальної пари джинсів – непроста справа, але коли знаєш, де живуть головні модні моделі сезону, завдання спрощується. У центрі уваги – рвані бойфренди Ben Taverniti Unravel Project, класична модель Gucci і джинси вільного крою J Brand.

J BRAND

<b>джинсы Helen MArlen</b>

Трикотаж

М'які і затишні светри і джемпери очолюють список бажань головних покупок нового сезону. У період міжсезоння або у прохолодний травневий вечір вони складуть гідну пару плісированим спідницям і штанам вільного крою.

ÉTOILE ISABEL MARANT

<b>Трикотаж Helen Marlen</b>

Верхній одяг

Коли за вікном стає тепліше, на зміну пуховикам і дублянкам приходять класичні двобортні пальта, кейпи, шкіряні куртки і піджаки чоловічого крою.

ROLAND MOURET

<b>Верхняя одежда Helen Marlen</b>

Взуття

Цієї весни нудно точно не буде. У центрі уваги – лаковані або шкіряні човники Christian Louboutin і Gianvito Rossi – від базових відтінків до яскравих колірних рішень, мюлі Fabio Rusconi, декоровані стразами або акуратними бантами, ботильйони-панчохи What For, а також козаки Casadei або Le Silla. Для повсякденного виходу варто зробити ставку на лофери Doucal's, кеди Stokton і кросівки Gucci.

CHRISTIAN LOUBOUTIN

<b>обувь Helen MArlen</b>

Сумки

У новому сезоні чільну позицію займають сумки-бокси з чіткими геометричними формами, ефектними пряжками і монохромною кольоровою гамою. Слідом за ними – рюкзаки, тоути і клатчі, декоровані шипами, бахромою, квітковими аплікаціями або казковими малюнками.

SALVATORE FERRAGAMO

<b>сумки Helen Marlen</b>

Аксесуари

З настанням тепла в гардеробі має з'явитися місце для нових аксесуарів, що створюють весняний настрій. Шовкові хустинки і сонцезахисні окуляри виходять на перший план, чим займають одну з головних ніш у списку головних покупок нового сезону.

SALVATORE FERRAGAMO

<b>аксессуары  Helen Marlen</b>

Прикраси

Додати ноту урочистості в весняний образ можна за допомогою прикрас, рясно посипаних перлами або мерехтливими каменями. А для повсякденного образу краще вибрати сережки із зображеннями облич Simone Rocha або геометричні моделі Salvatore Ferragamo.

N°21

<b>Украшения Helen Marlen</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.