До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 улюблених streetstyle-прийомів Джіджі Хадід

23 квітня американській супермоделі Джіджі Хадід виповнюється 25 років. У такому юному віці у дівчини вже 47-мільйонна армія фанатів в Instagram, численні обкладинки глянцевих видань і рекламні кампанії модних брендів. Джіджі є обличчям Prada, амбасадором кількох ліній Tom Ford і моделлю Victoria's Secret, а її стиль вимагає окремо написаної глави. Хадід воліє поєднувати спортивні штани і підбори, об'ємні худі і джинсові куртки, укорочені футболки і високі джинси, все це доповнює кожного разу парою окулярів. Сьогодні, на честь дня народження дівчини, Vogue.ua зібрав 5 улюблених streetstyle-прийомів Джіджі Хадід.

Джіджі Хадід
Окуляри

Джіджі – справжня фанатка різних сонцезахисних окулярів. Супермодель робить ставку на легкі оправи і яскраві кольори. Так, Хадід може одягнути як футуристичні окуляри, що відсилають до стилю героїв фільму "Матриця", так і грайливі cat-eye з кольоровими скельцями. Для Хадід не існує обмежень – дівчина комбінує окуляри як з елегантними образами, так і з костюмами у стилі диско і спортивними ансамблями.

Реклама

<b>джиджи очки</b>

Кроп-топи

Укорочені футболки, світшоти і топи – ключовий елемент образу streetstуle-зірки. Джіджі з легкістю може вдягнути кроп-топ незалежно від температурного режиму, так заодно демонструє ідеальний прес.

<b>джиджи топы</b>

Спортивні штани + підбори

У спортзал, в аеропорт або просто на прогулянку по місту Джіджі вдягає зручні спортивні штани, які поєднує з босоніжками, ботильйонами або туфлями на підборах. І якщо Кім Кардаш'ян популяризувала моду на велосипедки і худі, то завдяки Джіджі Хадід дівчата почали сміливо носити спортивні штани і витончені босоніжки.

<b>джиджи спортивные брюки + каблуки</b>

Денім

Джіджі закохана в денім і не приховує цього. Їй вдається вписати джинсову куртку абсолютно в будь-який образ. Так, супермодель вміло комбінує денім зі спортивними ансамблями та образами у стилі грандж і хіпі.

<b>Джиджи джинсовые куртки</b>

Комбінезони

Джіджі культивує комбінезони, що нагадують уніформу будівельників і американських парамедиків, одягає їх за будь-якої можливості. Супермодель комбінує їх з кросівками, гостроносими мюлями або грубими черевиками, розбавляє утилітарний образ шовковими хустинами і сонцезахисними окулярами з кольоровими лінзами.

<b>джиджи комбинезоны</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.