До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найпопулярніших моделей в Instagram

На початку січня стало відомо, що найпопулярніший акаунт в Instagram у футболіста Кріштіану Роналду, який став першим користувачем зі 150 мільйонами підписників. Є в першій десятці і дівчата, пов'язані з модною індустрією, – співачка Селена Гомес, обличчя бренду Coach, Кім Кардаш'ян та її сестра Кайлі. Величезною популярністю користуються і моделі, у яких в цій соціальній мережі також зібралися багатомільйонні армії фанатів. Перше місце вже довгий час займає Кендалл Дженнер. На цей момент у моделі 101 млн підписників. Другий рядок дістався Джіджі Хадід з 45,4 мільйонами, а ось бронзу по праву заслужила Кара Делевінь – у англійської троянди 41,3 мільйона фоловерів. Vogue.ua зібрав 5 найпопулярніших акаунтів моделей в Instagram, на яких точно варто підписатися.

Белла Хадід
Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер не тільки займає першу позицію за кількістю підписників в Instagram, але і перший рядок рейтингу Forbes, як найбільш високооплачувана модель планети. За рік супермодель з сімейства Кардаш'ян-Дженнер заробила 22 мільйони доларів. Кендалл публікує в Instagram знімки рекламних компаній з її участю, фото з показів, власні стрітстайл-образи, а також кадри з улюбленими сестрами, особисті знімки, і підігріває інтерес до себе за допомогою провокаційних фото. Наприклад, недавно модель поділилася фотографією в бікіні на гірськолижному курорті в Аспені.

Реклама

<b>кендалл</b>

Джіджі Хадід

У американської супермоделі Джіджі Хадід, яка займає другий рядок рейтингу, до її 23-х років вже є 45-мільйонна армія фанатів в Instagram. Її запрошують взяти участь в показах такі бренди, як Marc Jacobs, Chanel, Moschino, Missoni, Michael Kors, Jean Paul Gaultier, Max Mara і багато інших. Крім того, Джіджі є амбасадором декількох ліній Tom Ford, моделлю Victoria's Secret, а також дівчина брала участь в зйомках для календаря Pirelli. В її Instagram можна зустріти знімки як робочих моментів, так і особистого життя.

<b>джиджи1</b>

Кара Делевінь

Муза Карла Лагерфельда, британська модель з густими соколиними бровами, Кара Делевінь – на третьому місці рейтингу за кількістю підписників в Instagram. Модель крім власних фото, знімків своїх друзів і кадрів зі зйомок, викладає в стрічку кумедні відео, якими підбадьорює фоловерів. Рекламний пост у моделі коштує 300 тисяч доларів.

<b>кара делевинь1</b>

Белла Хадід

Кількість читачів в Instagram стала одним з еквівалентів успішності в модельному бізнесі. Так, молодша сестра Хадід займає четверту сходинку за популярністю серед моделей в Instagram з більш ніж 22 мільйонами фанатів. Белла є послом і постійним обличчям модних Будинків Dior і Bulgari, а також моделлю Victoria's Secret. Дівчина регулярно публікує фотографії своїх подорожей і улюблених образів, знакові фотозйомки і покази, а також знімки друзів і сім'ї.

<b>белла</b>

Емілі Ратаковскі

За життям американської моделі і актриси Емілі Ратаковскі стежать понад 21 мільйон фоловерів у соціальній мережі Instagram. Модель не упускає шансу поділитися з ними своїми відвертими і провокаційними напівоголеними фотографіями з усіх точок світу. Крім того, Емілі запустила свою лінію купальників, які вона і рекламує у себе.

<b>Эмили 1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.