До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про Кайю Гербер

Кайя Джордан Гербер народилася 3 вересня 2001 року. І, хоча раніше її мати Сінді Кройфорд заявляла, що не дозволить дівчинці йти в модельний бізнес, поки їй не виповниться вісімнадцять років, Кайя вже 2006 року знялася у своїй першій кампанії. Це була реклама купальників Melissa Odabash. 2014 року юна модель підписала свій перший контракт з агентством IMG Models і знялася для своїх перших публікацій у Vogue. Потім була участь у зйомці дитячої лінії Versace Young Versace 2016 року. Того ж року молодша Гербер знялася у фільмі "Сестри" разом з Мішель Трахтенберг, Джекі Вівер і Троєн Евері Беллісаріо.

Кайя Гербер в рекламній кампанії Melissa Odabash

Першу обкладинку Vogue, на якій вона позувала разом з матір'ю, Кайя отримала, коли тій було всього 14 років. У цій справі донька "обскакала" мати на два роки – Сінді Кроуфорд з'явилася на обкладинці Vogue тільки в 16 років. Тоді головний редактор Vogue Paris, Еммануель Альт, у своєму "Слові редактора" написала: "Сімейна схожість очевидна. Ті ж карі очі, ті ж густі брови, та ж усмішка, здатна зачарувати небеса". До паризького Vogue в портфоліо Кайї вже були роботи для Vogue Italia, Interview, CR Fashion Book. Тому цілком закономірно в 15 років Гербер визнали "Моделлю року" за версією Fashion Media Awards.

Реклама
Vogue Paris квітень 2016

Але справжнісіньким рекордним роком в кар'єрі молодшої Гербер став 2017. Стартом на Тижні моди в Нью-Йорку, Гербер одним махом зробила п'ять головних шоу (Calvin Klein, Marc Jacobs, Alexander Wang, Fenty x Puma, Coach) і без зволікання вирушила на європейські Тижні – крокувати по подіуму у Fendi, Burberry, Moschino, Max Mara та інших. Далі пішов контракт з брендом годинника Omega, рекламні кампанії Valentino Pre-Fall 2018, Saint Laurent для сезону осінь-зима 2018/19,Moschino осінь-зима 2018/19, цей список можна продовжувати довго.

Chanel весна-літо 2018

2018 року Кайя вирішила не зменшувати темп і її першою рекламною кампанією став прем'єрний контракт з Chanel. Крім того, модель розробила колекцію в співпраці з Карлом Лагерфельдом, вдруге стала обличчям нового аромату Daisy Love і взяла участь в рекордній рекламній кампанії Calvin Klein Jeans. І вже можна точно сказати, що світові тижні моди, які ось-ось стартують в Нью-Йорку не минуть без вагомої участі єдиної доньки Сінді Кроуфорд.

Saint Laurent осінь-зима 2018/2019
Ще трохи барв з життя Кайї. У її Instagram-акаунту вже 3,7 мільйони підписників, вона зустрічається з колегою по модельному бізнесу Фентоном Маркеллом (старший син британської серіальної актриси і діджея Петсі Палмер), обожнює серфінг і акторську діяльність.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.