До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні прибульці: Джіджі Хадід і Кайя Гербер в рекламній кампанії Moschino

У мережі з'явилися перші кадри зі зйомок нової рекламної кампанії Moschino осінь-зима 2018/19, обличчями якої стали топ-моделі Кайя Гербер і Джіджі Хадід.

<b>бэкстейдж Moschino</b>

Реклама

Зняв кампейн Стівен Мейзел, а стилізацією займалася Карлін Серф де Дудзеле. Фантазійний макіяж, в якому дівчата нагадували симпатичних гуманоїдів, виконаний зоряним візажистом Пет Макграт.

Рекламна кампанія Moschino 2018/19

Ігри в інопланетне почалися ще на показі колекції Moschino осінь-зима 2018/19. Джеремі Скотт присвятив її стилю дружини 35-го американського президента Джона Кеннеді Жаклін. Схожість з символом 60-х років стала очевидною з перших секунд показу. Як пояснив дизайнер, колекція стала ілюстрацією до "теорії змови", згідно з якою Джон Кеннеді розповів Мерилін Монро про те, що прибульці насправді існують, та не захотіла зберігати це в таємниці і зібралася оповістити пресу, за що і була вбита. Це пояснює в колекції все: від стилістики і силуетів до кольорової шкіри самих манекенниць, в поєднанні зі сріблястими фактурами все "інопланетне" в 60-х зображували саме так. А найголовніше Скотт вкотре нетривіальним способом зміг висловити свій політичний протест проти політики Дональда Трампа. "Я не противник чужинців, я не хочу будувати стіну", розповів Джеремі за лаштунками показу.

Рекламна кампанія Moschino 2018/19

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.